Wokken rotterdam malakka

Geplaatst op: 27.01.2021

Ze gaf in gebrekkig Nederlands aan dat het te druk was en om deze reden niet toegestaan is om meer dan 3 stokjes aan de kok te geven. Our refreshing homemade ice tea, the ultimate thirst quencher!

Welkom restaurant Malakka. Vriendelijke mensen in de bediening en achter de wok en grill. Zeer beperkt aanbod de, service valt vies tegen en het eten had weinig smaak. De bijgerechten zoals loempia was uit een diepvrieszak en de sausen waren te dik. Ossenhaas met zwarte pepersaus.

Sake maki.

De tjap tjoj was echt niet te eten Genoeg andere restaurants die hetzelfde concept aanbieden, in willekeurige volgorde. Dit is onze selectie all-you-can-eat-restaurants in Rotterdam, wok en teppanyaki is erg lekker en het vlees is lekker mals.

Beoordeeld op 1 december Schandalig! Heerlijk gegeten van de all you can eet buffet, wokken rotterdam malakka. Dit kunt u aan vragen in het restaurant niet geldig op feestdagen en op dagen met evenementen in de Kuip. Goed eten, maar dan wel wokken rotterdam malakka een degelijke service.

Contact met Malakka Rotterdam

Korte uitleg gekregen over het concept en het eerste drankje werd netjes aan tafel uitgeserveerd. Wij bestelde een verrassingsmenu van 3 gangen. Volcano maki. Malakka, Rotterdam. Eten is grandioos.

  • Gefrituurde inktvisring geserveerd met dipsaus, 5 stuks. Combi menu.
  • In deze supermooie, hippe zaak aan de Wijnhaven kies je uit de lekkerste delicatessen, die toevallig ook nog eens vegetarisch zijn. Is dit een Japans restaurant?

Het was niet druk. Nigiri per stuk. Minimum: 1Maximum: Waarderingen en beoordelingen 3,5  66 beoordelingen. Heerlijke Chinese tomatensoep? Het personeel is overigens uitermate onvriendelijk en is respectloos met ons omgegaan.

Eten en drinken is diverse malen eerlijk en niet slecht maar oke bevonden, wokken rotterdam malakka.

Gemengde seizoensgroenten met Chinese garnalen. Ik raad het ook sterk af om daar jouw geld aan uit te geven. Gemengde seizoensgroenten met kipfilet, ossenhaas en garnalen. Hotels in de buurt ».

Eten doe je volgens hen met mes en vork. Loempia jumbo, wokken rotterdam malakka. Vreselijk restaurant en personeel!!!.

Openingstijden Malakka Rotterdam Openingstijden. Smaakvolle wok gerecht met kip in zwarte bonen saus. De vaste prijs is inclusief fris, tap bi.

Bijgerechten

Matig 4. Openingstijden Deze Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Locatie en openingstijden. In een sfeervolle en warme ambiance presenteert Asian Paradise u de authentieke Chinese keuken, met specerijen en ingrediënten uit verschillende streken van dit immense en uitgestrekte land.

  • Verbazingwekkend hoe zoveel verschillende gerechten, allemaal hetzelfde kunnen smaken.
  • Malakka heeft ons echt een topavond bezorgd.
  • Beoordeeld op 10 mei Afhaal.
  • Wachtwoord bevestigen.

Volcano maki. Tjap tjoy Malakka. Onthoud mij. Belachelijk duur voor vreselijk eten. Zeer teleurstellend dat zo een mooie dag op deze manier moet eindigen. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7.

Babi pangang met ketjap. Eten was slecht voor een restaurant dat wokken rotterdam malakka specialiteiten restaurant noemt. Tjap tjoy met vlees.

Beschrijving

Loempia small. Auto Fiets Transit Lopen. Meer resultaten voor restaurant in de buurt. Wat een eetfabriek.

We moesten lang wachten op een tafel terwijl wij vooraf besproken hadden. Ebi maki. Overigens vrij bijzonder dat het personeel ons 10 minuten voor eindtijd weg wilt sturen om plaats te kunnen maken voor de nieuwe groep, wokken rotterdam malakka.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws