Surinaams eten den haag hs

Geplaatst op: 27.01.2021

Inktvis met zwarte bonensaus. Engels 2. Tjap tjoy met inktvis.

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Nieuw Peking. Gefileerde eend met tomatensaus. Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. Ook is het prima lunchen in Lung Fung.

Spare ribs.

Bami goreng met sate. Type reiziger. Verder is het eten top, service en prijs is vrij voldoende. De gerechten worden altijd snel geserveerd. Machinevertalingen weergeven. Beoordeeld op 17 april Surinaams en Chinees.

Oranje en witte kleuren combinatie. Ik kom hier zeker terug. Een klein cozy eethuisje.
  • Gesneden rundvlees met zwarte bonensaus. Patates frites.
  • We zullen je suggestie bekijken. Rajshree 70 punten.

Over Manis

Geroosterde kip met Tahoe. Hoofdgerechten worden geserveerd met witte rijst, in plaats van witte rijst:. Community Hoe was jouw ervaring? Meer beoordelingen bekijken. Schrijf een beoordeling. Tjap tjoy speciaal. Ze hebben overheerlijke broodjes, zoals broodje garnalen kousenband of kip kerrie.

Tjauw men met kip speciaal. Surinaams eten den haag hs goreng met kerrie! Nieuw Peking is sinds een begrip in Den Haag. Wij serveren in ons restaurant heerlijke Chinees- surinaamse warme gerechten en in ons afhaalcentrum kan je naast warme gerechten ook terecht voor Surinaamse broodjes met verschillende soorten warm beleg.

Geroosterde kip met champignons.

Kloppen deze openingstijden?

Bruine nasi met varkensvlees speciaal. Gebakken visfilet met zwarte bonensaus. Ajam smoor zoete kipfilet.

Een mooie moderne strakke inrichting? Mihoen goreng met varkensvlees. Zoetzure eend met witte rijst. Tjauw men met grote garnalen. Garnalen met Tau-si saus.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Chinees Indisch Restaurant Nieuw Peking

Gebakken visfilet met zoetzuresaus. Rundvlees met broccoli. Bruine nasi met varkensvlees speciaal. Geroosterde kip met Tahoe.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Bij hoofdgerechten in plaats van witte rijst:. Bruine nasi met kip klein.

Gebakken visfilet met broccoli. Beoordelingen 3. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Schrijf een beoordeling!

Corona informatie

Varkensvlees met ananas. Zijn de prijzen van dit restaurant laag? Gefilleerde eend met kerriesaus.

Nasi gerechten. Patates frites met kip sate. Nasi goreng met sat 3 stokjes. Bami gerechten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws