Kleine kunststof bakjes met deksel

Geplaatst op: 04.03.2021

Verzegelbare bakjes ROND. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Luxe bakjes.

Benieuwd geworden naar de opties? Partij plastic saus bakje 80cc 14   5pp zonder deksel 27 dozen per doos stuks circa Herbruikbare siliconen deksels voor blikken, kannen en potte Aanbieding! Anderen bekeken ook. Merk: Cups4you. Tegenwoordig zijn er ook diverse duurzame bakjes op de markt.

Bamboe bakjes. Saladebakjes pp 7-hoekig. Productinformatie Hoeveel delig 2-delig EAN Want het zal waarschijnlijk geen jaren meer duren voordat de plastic snackverpakkingen, zoals bijvoorbeeld verboden worden. Sluit restjes eten en drinken maximaal luchtdicht af duurzame vervanger van aluminiumfoli.

De 3 formaten zijn ml, ml en het grootste formaat is ml, in doorzichtig en zwart.
  • Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
  • Plastic bakjes met deksel klein 2 geel, middel 2 oranje en groot 1 paars.

Aluminium bakjes

De kilobak wordt veel gebruikt voor het beware Ophalen. Uitzonderingen fabrieksgarantie Voor bepaalde onderdelen kunnen er uitzonderingen zijn als het gaat om de fabrieksgarantie. Dan bent u bij Allesvoorverswinkels. Voorbeeld van aluminium bakjes in het assortiment:. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken en bewaren van fruit en groentes.

Zoals eerder genoemd is polypropyleen magnetronbestendig en je kunt het bakje dus rechtstreeks in de magnetron zetten. Let op!

  • Home Huishouden Voedsel bewaren Vershoudbakjes Plastic bakjes rond ø95mm ml — 20 stuks — Transparant met deksel - geschikt voor diepvries, magnetron en vaatwasser - direct van een Nederlandse producent Merk: Cups4you.
  • In het assortiment van Allesvoorverswinkels. Verder kunnen hier ook aanvullingen op de fabrieksgarantie worden vermeld.

Een ander veelvoorkomend materiaal dat wordt gebruikt om plastic bakjes van te maken is polystyreen. Tevens zijn er 2 kleuren beschikbaar, te weten zwart en transparant. Bezoek website 9 okt. Bezig met laden Bij beiden is een transparante deksel mee te bestellen?

Productspecificaties

Daarnaast is polypropyleen volledig recyclebaar! Deze bakjes zijn niet alleen beter voor onze leefomgeving en het milieu, maar ook de kwaliteit en veiligheid van de verpakkingen is van goed niveau.

Service type Het servicetype geeft aan wat er met het product moet gebeuren als je gebruik wilt maken van de fabrieksgarantie.

Een ander veelvoorkomend materiaal dat wordt gebruikt om plastic bakjes van te maken is polystyreen. Daarnaast is polypropyleen volledig recyclebaar. Heeft u vragen over plastic bakjes met deksel. Rechthoekige en vierkante bakjes. Zaltbommel 4 okt. Dit materiaal is goedkoper dan polypropyleen, maar ook minder stevig en minder bestand tegen hoge en lage temperaturen, kleine kunststof bakjes met deksel.

Global sourcing

Bieden 25 jul. Ophalen of Verzenden. Verpak uw versproducten in   bakjes voor een goede presentatie van uw product of gerecht.

  • Dit materiaal is goedkoper dan polypropyleen, maar ook minder stevig en minder bestand tegen hoge en lage temperaturen.
  • Kies je aantal:.
  • Sandwich blister packaging.
  • De voordelen op een rijtje:.

KU 1 bakje. Merk: Cups4you. Benieuwd geworden naar de opties. Saladebakjes PVC. Past ook weer allemaal in de grote paarse bak, sterk en scheurvast.

PP bakken serie. Bij Pick-up and return haalt de fabrikant het product op en brengt het na reparatie weer terug! Het materiaal is immers degelijk, kleine kunststof bakjes met deksel, zodat h Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Plastic bakjes

Saladebakje PP 7-hoekig. Bieden 25 jul. Pack Amsterdam. Scroll naar boven.

Hq deksel - voor op plastic afhaal bakjes hq simpel en snel kopen voor in de horeca. Vaak samen gekocht. Uiterlijk 26 oktober in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws