Google maps navigatie stem veranderen

Geplaatst op: 06.03.2021

Uw standaardmuziekservice kiezen met de Google Assistent U kunt de gewenste muziekstreamingservice selecteren als standaard muziekbron als u de Google Assistent tijdens het navigeren gebruikt. Selecteer onder 'Voorkeursengine' een andere optie voor tekst naar spraak.

Langs de route zoeken : zoek een plaats langs uw route, zoals een restaurant of benzinestation.

Koppel uw telefoon of tablet aan uw auto. Dit zal een lijst van beschikbare voices. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart. De gesproken routebeschrijving wordt gedownload terwijl de Maps-app geopend is.

U kunt informatie over snelheidslimieten uitschakelen in uw navigatie-instellingen: Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet.

Ja Nee. Kies een media-app Volgende OK. Sleep de schuifregelaar 'Spraaksnelheid' naar je gewenste snelheid: Voor een langzamere spraak: Sleep de schuifregelaar naar links. Tips : Binnen enkele seconden kunt u verkeersinformatie, opties voor openbaar vervoer en interessante lokale plaatsen zien. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' of ga naar de instellingen google maps navigatie stem veranderen de Assistent op je Android-telefoon of -tablet.

Op sommige locaties wordt de maximum snelheid weergegeven als een zwart-wit vak.

Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet.
  • Zorg ervoor dat het volume van uw telefoon of tablet is ingeschakeld en niet is gedempt.
  • Dit zal een lijst van beschikbare voices. Snelheidslimieten bekijken Opmerking : Deze functie is niet op alle locaties beschikbaar.

Wijzig de Google Maps Stem op de iPhone

Kies Luider. Als u in plaats daarvan de knop vasthoudt, wordt de navigatie meteen gestart en kunt u stap overslaan. Share on Facebook. De taal wijzigen Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet. Als het goed is, ziet u rechtsboven de optie Geluid. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' of ga naar de instellingen voor de Assistent op je Android-telefoon of -tablet.

Als u deze optie niet ziet, tikt u op Dempen Geluid.

  • Ja Nee. Kies een stem.
  • Helpcentrum Google Maps. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Google Help. Stap 4: Kies welke luidsprekers u wilt gebruiken Schakel Bluetooth in op uw telefoon of tablet. Meer informatie over plaatsen in de buurt en reizen Google maps navigatie stem veranderen op het kompas om de kaart vanuit uw gezichtspunt weer te geven.

Snelheidscamera's en verkeersongevallen melden Als u Maps voor uzelf en anderen wilt helpen sinterklaas kapoentje lyrics english, deelt u informatie over uw route. U kunt het volgende melden:. Was dit nuttig.

Muziek afspelen tijdens het navigeren U kunt muziek afspelen, onderbreken, overslaan en wijzigen zonder de Google Maps-navigatie te minimaliseren. Als u Maps voor uzelf en anderen wilt helpen verbeteren, deelt u informatie over uw route. Wanneer u de melding heeft bereikt, wordt u gevraagd: 'Is dit nog steeds zo? Schakel 'Spraaknavigatie aan bij oproepen' in of uit.

Start de navigatie Tik op Melden Kies een optie. Zorg ervoor dat het volume van uw telefoon of tablet is ingeschakeld en niet is gedempt.

In tegenstelling tot de Android-app, de app Google Maps op de iPhone maakt geen gebruik van zijn eigen stem motor. Nadat u de navigatie heeft gestart, tikt u onderaan op de pijl-omhoog. Als u meer acties wilt bekijken terwijl u naar een plaats navigeert, kunt u het volume harder zetten? Google Assistent Helpforum Forum, google maps navigatie stem veranderen.

Was dit nuttig? Als u in plaats daarvan de knop vasthoudt, wordt de navigatie meteen gestart en kunt u stap overslaan. Verander daarna de taal van de stem van de Google Assistent zodat deze overeenkomt met de taal van de Google Assistent.

De bedieningselementen voor de mediaspeler die u heeft gekozen, worden in de navigatiemodus van Google Maps onderaan het scherm weergegeven. Kies een google maps navigatie stem veranderen.

U kunt informatie over snelheidslimieten uitschakelen in uw navigatie-instellingen: Open de Google Maps-app op uw Android-telefoon of -tablet. Schakel 'Spraaknavigatie aan bij oproepen' in of uit! Instellingen : wijzig uw instellingen, zoals de afstandseenheid. Een gesproken routebeschrijving wordt sneller gedownload als u een goede internetverbinding heeft. Stel de bron voor het audiosysteem pannenkoekenhuis speeltuin gelderland uw auto in op Bluetooth.

Google Maps: navigatie-instellingen

Dempen opheffen : Tik op Geluid. De stem van Google Maps gebruik de volgende keer dat u het uitvoeren van een zoekopdracht voor een routebeschrijving zal overeenkomen met de voice die u hebt geselecteerd.

Uw standaardmuziekservice kiezen met de Google Assistent U kunt de gewenste muziekstreamingservice selecteren als standaard muziekbron als u de Google Assistent tijdens het navigeren gebruikt.

We raden u aan een voedingsadapter te gebruiken, er zijn google maps navigatie stem veranderen beperkingen. De bedieningselementen voor de mediaspeler die u heeft gekozen, worden in de navigatiemodus van Google Maps onderaan het scherm weergegeven?

Feedback verzenden over Helaas, vooral als uw reis langer dan dertig minuten duurt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws