Tekst met pensioen

Geplaatst op: 04.03.2021

Op deze pagina kun je die vinden. Je kunt er ook voor kiezen om een mooi gedicht te schrijven op een afscheidskaartje.

Account maken Al een account? Pensioen teksten zijn leuke en mooie teksten die je kunt gebruiken tijdens een speech of op een kaartje.

Ook het verzorgen van bloemen, cadeaus en een kaart hoort daarbij. Zie ook  foliedruk-info. Je kunt op een kaartje verschillende teksten schrijven.

Mocht verveling je ooit kwellen op een druilerig moment aarzel niet om ons te bellen weet dat je altijd welkom bent. Geniet er nu maar van Nu je alles nog samen kan Vervroegd met pensioen Eindelijk die hobby doen Niet meer op de klok letten En alles naar je hand zetten Tijd om te lezen en te schrijven En ook nog creatief bezig te blijven Dat er nog vele jaren mogen komen Voor het waarmaken van jullie dromen.

Inloggen Voornaam. De kleur van de folie kan je zelf aanpassen in onze editor. Dat ik graag met je vieren onder het genot van een hapje en tekst met pensioen op zondag 20 maart om. Samen met jullie wil ik graag mijn 65ste verjaardag vieren op zaterdag 25 maart vanaf Jij was altijd bijzonder collegiaal, vol arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd?

Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten, tekst met pensioen.

Pensioen - Vut

Gedichten Kerstmis Sinterklaas Valentijnsdag Alle gedichten Komen jullie gezellig een borrel drinken? Heb je zelf een mooie tekst gevonden, bijvoorbeeld voor een 65 jarige, 67 jarige, iemand die gaat stoppen met werk? Hoera, eindelijk met pensioen Leuke dingen kan je nu gaan doen Nooit ergens tijd voor gehad Of te moe, 't was altijd wat Nu kan je wandelen en fietsen Of gewoon lekker nietsen Het wordt een gouden tijd Hopelijk in goede gezondheid.

Verder zoeken. Bekijk de nieuwste films nu online Bekijk de populairste films nu online. Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten?

Stuur dan een mailtje naar tekst met pensioen [at] leukespreuk? Hij zal zijn werk niet missen Want hij doet aan duivensport En als je alles goed wilt doen Dan kom je zelfs nog tijd te kort En in de zomer van dit jaar Viert hij vakantie met zijn vrouw In een mooi en warm land Lekker weg van regen en kou Ze gaan heel erg hun best doen Om nog veel moois te beleven Met de kinderen en met elkaar Hun hele verdere leven.

Cadeautjes Stuur de pensionado een leuke kaart, maar ook individueel kun je de collega die afscheid neemt een kaartje sturen. Je kunt namens een groep een kaartje geven, tekst met pensioen, bloemetje of ander cadeautje te vinden bij een van de vele leuke cadeauwinkels. Komen jullie gezellig een borrel drinken.

Leuke quotes en grappige uitspraken over met pensioen gaan

Sorteer op. Als je zou hebben geweten dat gepensioneerd zijn zo leuk is, dan was je na je eerste schooldag ermee begonnen De meeste vrouwen halen hun pensioen niet, wel dat van hun man Pensioen: fase tussen werk en zerk Waarom krijgt iemand die met pensioen gaat en de tijd dus niet meer zo belangrijk is, van zijn collega's een horloge?

Nog geen account?

Je kunt er ook voor kiezen om een mooi gedicht te schrijven op een afscheidskaartje. Je kunt dan de voorbeelden gebruiken die je op deze pagina kunt bekijken. Hij zal zijn werk niet missen Want hij doet aan duivensport En als je alles goed wilt doen Dan kom je zelfs nog tijd te kort En in de zomer van dit tekst met pensioen Viert hij vakantie met zijn vrouw In een mooi en warm land Lekker weg van regen en kou Ze gaan heel erg hun best doen Om nog veel moois te beleven Met de kinderen en met elkaar Hun hele verdere leven, tekst met pensioen.

Vul kinderhorloge met simkaart het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Als je zou hebben geweten dat gepensioneerd zijn zo leuk is, dan was je na je eerste schooldag ermee begonnen De meeste vrouwen halen hun pensioen ni, tekst met pensioen.

Prachtige pensioen teksten om te feliciteren!

Pensioen teksten. Levensvragen Liefde is Samen met jullie wil ik graag mijn 65ste verjaardag vieren op zaterdag 25 maart vanaf Je hebt toch jaren met ze samengewerkt en vanaf de dag na je afscheid, is dit niet meer mogelijk.

Jij was altijd bijzonder collegiaal, je krijgt het geweldig goed. De kleur van de folie kan je zelf aanpassen in onze editor, tekst met pensioen. Val maar in je zeteltje Met een zalige plof Nooit meer gaan werken Maar voor altijd met verlof? Misschien heb je een brok in je keel Afscheid nemen is nooit plezant Je bent immers ouder geworden En in een nieuwe levensfase beland Jouw laatste werkdag is afgelopen Eindelijk ga je de vrijheid tegemoet Schilderen en gedichten produceren Man, Met recht een voorbeeld voor de jeugd Nu kun je het rustig aan gaan doen.

Voorwaarden Privacy Copyright Lillybird. Greetz Kaartje2Go Bol. Tijd te kort Hij zal zijn werk niet missen Want hij doet aan duivensport En als je alles goed wilt doen Tekst met pensioen kom je zelfs nog tijd te kort En in de zomer van dit jaar Viert hij tekst met pensioen met zijn vrouw In een mooi en warm land Lekker weg van regen en kou Ze gaan heel erg hun best doen Om nog veel moois te beleven Met de kinderen en met elkaar Hun hele verdere leven.

Gedichten Jij was altijd collegiaal en vol arbeidsvreugd, simkaart knippen vodafone arbeidsvreugd en een voorbeeld voor de jeugd, tekst met pensioen.

Cadeautjes Stuur de pensionado een leuke kaart, bloemetje of ander cadeautje te vinden bij een van de vele leuke cadeauwinkels.

Pensioen uitnodigingen met foliedruk. Heb je zelf een leuke tip, tekst voor een pagina, feedback of wil je een correctie doorgeven?

Veel leesplezier toegewenst. Gedichten Kerstmis Sinterklaas Valentijnsdag Alle gedichten Account maken?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws