Camping am blanksee

Geplaatst op: 09.03.2021

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. We hebben weer een heerlijke vakantie gehad op deze camping.

De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein. Verblijf : augustus Afrit 16 Suckow. Bedankt voor je aanmelding!

Deze camping is ook te vinden in onze Deze SGR-garantie houdt in dat je als consument ervan verzekerd bent dat je vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Veilig betalen met. Wedges met kip. Dichtst bijzijnde supermarkt is 30 minuten met de auto. In de nabij gelegen dorpen kun je ook heerlijk eten. Van het restaurantje hebben we geen camping am blanksee gemaakt maar voor een keertje een patatje met sat lijkt ons prima.

Gelukkig biedt het winkeltje wat uitkomst, maar groot is het assortiment niet. Camping am Blanksee. Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners.

De campingeigenaren zijn erg vriendelijk, behulpzaam, hard werkende mensen. Gereisd met oudere kinderen in juli

Vies en onvriendelijk De eigenaresse verwelkomt je met een veelheid aan regeltjes. Erg kindvriendelijk. De meeste paden zijn betegeld. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen? Lees meer Lees minder.

Campingpark Buntspecht - Pods Brandenburg

De camping zelf ziet er goed verzorgd uit met een mooi sanitairgebouw , babyruimte en een ruimte met wasmachine en droger.

Fietsen en wandelen mogelijk, maar kunnen wij niet beoordelen ivm geen gebruik. Waardeer kampeerplek. Berlijn hoort ook tot de mogelijkheden.

En vergeet het zwemmen in het mooie meer niet. Omdat de camping klein is heb je snel contact met andere mensen, maar ook makkelijk met de eigenaren? Hondenzwemgebied 0.

Bekijk camping am blanksee. Van hamburgers, een schnitzel en braadworst met friet tot sat met rijst en een lekkere salade.

Activiteiten

Toon alle reviews. Lees meer. Prettige camping direct aan een meer met goed zwemwater. Je kunt staan onder de bomen maar wij kampeerden op het open veld, een heerlijk rustig plekje. Sanitaire voorzieningen.

  • Meer dan 3.
  • Jaarlijks geïnspecteerd.
  • Steenkoolbarbecue toegestaan.
  • Kampvuur toegestaan op grasveld.

Ook een avondje camping am blanksee de gasttante is bijzonder gezellig, camping am blanksee. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten. Maar boven alles voel je je zeer welkom door het gastvrije ontvangst van Erni en Arjan? Aanbevolen activiteiten. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Wunderschne Landschaft und gute Gelegenheit zum Radfahren. Aparthotel Hovima Panorama.

Land/Streek

Sanitaire voorzieningen. Voor de waterliefhebbers dé ideale plek om je vakantie door te brengen. Kies je voor een vakantie op Camping Am Blanksee, dan overnacht je in luxe safaritenten.

Dit gebied is nog zo heerlijk rustig, de tijd heeft er stil gestaan. COVID 19 measures. Inspecteur Dhr.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws