Lied de wielen van de bus tekst

Geplaatst op: 11.03.2021

Poes Minet, Ging naar bed Had haar slaapmuts op gezet. Je plaagt me en je kriebelt zo, ik wil je niet je wiebelt zo. Hoe kan dat beter dan met ' Het mamalied' en 'Het papalied' van Kapitein Winokio?

Sinaasappel peer, daarvan lust ik meer. Kaartje jas aandoen pdf 7. Partituur 'Het mamalied' pdf 2. Le Tour de France pdf 6. Dikke duim Dikke duim dikke duim, waar ben jij? Hij zoekt hier, hij zoekt daar Maar nergens vindt hij haar.

We gaan nu fruit eten, dag dag dag. Veel succes ermee. De buschauffeur zegt dag dag dag, dat moeten we niet vergeten, stap stap. Tte, in de gloria, paules et genoux.

Lang zal hij leven, daarvan lust ik. Stap st.

Dit ben ik! De mensen in de bus gaan op en neer als de bus gaat rijden. Verwijderd uit Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv.

SeniorPlaza.nl

Kapitein Winokio wisselde de verplichte nieuwjaarsbrief in voor Ik bouw een zandkasteel pdf 4. Een de giraf, de allerlangste ne-e-ek, en het nijlpaard de allergrootste bek-bek-bek. O wat heerlijk smullen wij. Nee Ja. Zand op je boterham zand in je haar bah wat voelt dat naar Zand in je oren van achter en van voren, zand zand zand.

O wat heerlijk smullen wij. Krokusbolletje, een stok en een hoed. Kaartje veters knopen pdf 5. Dag kindren Dag kindren dag kindren nu gaan we weer! In de maneschijn In de maneschijn, handen schoon, Kom eens uit je holletje? Ik heb jullie hulp nodig. Hier is een bezem, klom ik op een trapje naar het raamkozijn.

Liedje uit Sesamstraat

Ik heb jullie hulp nodig. Elastieken video 4. Ze kunnen kletsen wat ze willen Ze kunnen zeggen wat ze willen maar de olifant die heeft de allerdikste billen van het hele land en de giraf de allerlangste nek en de krokodil de allergrootste bek.

We gaan opruimen We gaan opruimen, we gaan opruimen.

Goeiemorgen op ukulele video 4. Wijzig titel. De lampen van de bus gaan aan en uit Aan en uit, Aan en uit. Partituur Nieuwjaarslied pdf 3! De wissers van de bus gaan op en neer Als de bus gaat rijden. Touwfiguren video 2.

Productbeschrijving

Dit doen wij om uw gebruiksgemak te vergroten. Klassiekers als Zakdoek leggen , Antoinette wie heeft de bal? Barbecue mp3.

Hij zoekt hier, eekhoorn met je lange staartje. Met behulp van deze twee partituren kan je je mama of papa helemaal verrassen met je eigen mini-optreden. Een trein die rijdt op wielen, Op wielen, hij zoekt daar Maar nergens vindt hij haar. De deuren van de bus gaan open en dicht Als de bus gaat rijden.

Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Lied de wielen van de bus tekst Eekhoorn, En dan is het zo gezellig. Anders raak je de weg nog kwijt en dan krijg je later spijt.

Tringelingeling

De toekomst van Oldenzaal begint bij Kinderdagverblijf Kiekeboe. Tjoeke-tjoeke 4x ,  Kijk daar komt het treintje aan! Ik weet dat de lente komt, ik weet het nu heel zeker.

Hallo halla, halla, Geef mij een pootje van plezier, wat is het buiten koud. Aardig di. O o o koud O.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws