Origami vogel vouwen van geld

Geplaatst op: 04.03.2021

Je hebt nu drie lagen gevouwen. Vouw het papier eerst horizontaal dubbel.

Je hebt er nu nog een laag bovenop met een schuine onderrand die in een punt uitloopt. Wonderbaar Quotes about Paper folding 22 quotes YH ~ www. Draai het papier om. Jullie kunnen echter ook kiezen om jullie kraanvogels in meer neutrale kleuren te maken. Deze papieren vogels zijn heel geschikt om als decoratie voor jullie bruiloft te gebruiken, ze hebben namelijk een bijzondere betekenis!

Je kunt meerdere draden naast elkaar hangen voor een leuk effect. Was dit artikel nuttig?

Als je geen vierkant hebt, kun je een rechthoek nemen en een hoek naar binnen vouwen. Trek het deel dat zich onder de middelste flap bevindt naar boven. Vouw de vleugels naar beneden. Analytische Cookies. Er zitten nu twee vouwlijnen in die samen een kruis vormen.

Als het papier aan beide kanten een andere kleur heeft, let dan goed op welke boven en welke onder ligt. De onderste rand van de vleugels moet plat zijn. Vouw de vleugels naar binnen en houd de kleine driehoeken die je net hebt gemaakt intact.
  • Houd deze vouwlijnen intact terwijl je de bovenste lagen van de vleugels schuin naar boven trekt, totdat de vouwlijn de zijkant wordt.
  • Tips en waarschuwingen. Vouw de buitenste lagen, de vleugels, weer uit.

Filosofie achter de origami kraanvogel

En vouw het weer terug. De onderste zijde is de zijde die je ziet wanneer de vogel klaar is. Vouw beide flappen naar beneden, maar laat voldoende ruimte over in het midden van de papieren vogel om hem vast te kunnen houden. Vouw de bovenste rechterflap naar binnen. Draai het papier om, zodat de open flappen naar je toe liggen.

  • De bovenkant is vlak, met de punt naar je toe gevouwen. De kleur die onder ligt, is de kleur die de vogel zal hebben wanneer hij af is.
  • Alle gegevens die Bruiloft Inspiratie verzamelt zijn geanonimiseerd en niet te herleiden naar een persoon.

Houd de middelste vouwlijn en de vouwlijnen van de staart intact, origami vogel vouwen van geld. Nog geen account. Dan is het leuk om ze op te hangen met een doorzichtig draadje. Als je het goed doet, heeft het kleine vierkant een vouwlijn van de bovenste hoek naar de onderste hoek in het midden van het grote vierkant. Dat werkt allebei.

Andere klanten zochten ook

Vouw de bovenste hoek naar de onderste hoek en duw de vouwlijn plat met je vinger. Als je alleen over een rechthoekig stuk papier beschikt, maak er dan een vierkant van door een van de bovenste hoeken diagonaal naar beneden te vouwen.

Roep dan de hulp in van vrienden, familie en je verloofde.

Deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te kunnen bekostigen. Wonderlijk geschiedenis - origami EX Via: weborigami? Was dit artikel nuttig. Je hebt nu drie punten die driehoeken vormen en allemaal van je af zijn gericht? Vouw de buitenste lag. Wie kent Origami Vouwen Kraanvogel niet, origami vogel vouwen van geld. Vouw de bovenste punt van het papier naar je toe.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Wie kent Kinderfeestje High Tea niet. Vouw de vleugels tweemaal naar binnen, zodat de binnenste rand van elke vleugel met de buitenste rand van de staart samenvalt. Neem het gedeelte dat je net hebt gevouwen en weer terug hebt gevouwen en vouw het naar binnen, in de flap. Knip of scheur de extra rechthoek af.

Je hebt nu een driehoek.

Maak aan de andere kant precies dezelfde vouwen. Trek dat stuk naar boven tussen de twee flappen door. Gebruik gerecycled papier, origami vogel vouwen van geld, met een punt naar boven en een punt naar beneden.

De onderste rand van de vleugels moet plat zijn. Markeer bijvoorbeeld de onderkant. Leg het papier met de witte kant naar boven in de vorm van een ruit, dat is beter voor het milieu. Nieuwe Blogs. Jou moet al weten Fitness Schema Vrouwen je noch.

Als laatste bekeken

Draai het papier om en herhaal deze vouwen. Lijkt het je veel te veel werk om al die kraanvogels te vouwen?

Vouw het topje van een van de diagonale punten. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Er zitten nu vier vouwen in het stuk papier die allemaal in het middel van het vierkant samenkomen. Vouw het weer open en vouw het vervolgens verticaal dubbel. Het is een beetje lastig, maar zorg ervoor dat de onderste rand van de kop van de vogel intact blijft terwijl je de vleugels eronderuit vouwt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws