Dampo onder voeten tegen hoesten

Geplaatst op: 02.03.2021

Werkt echt! Huid om mn neus is helemaal schraal van het snuiten.. Body gisteren

This site uses Akismet to reduce spam. Kook wat water met bruine suiker en laurierdrop. Maar mijn moeder heeft het dochterlief aangeleerd, dus als ze verkouden is dan moet het onder de voeten en dan sokjes aan.

Ben jij orgaandonor? Ingrid Lid. En je wil er niet mee naar bed en slecht slapen, dus wat doe je?

Werkt meteen. Doe een beetje Vicks VapoRub onder je neus. Zo zorgt u voor weerstand. Heb je buikpijn, of wordt je was niet schoon. Met dit vrij bizarre 5 stappenplan ben je zo van die snotneus af. Vicks vapo rup onder je voetzolen smeren.

Anita: ach.. Andere bestanddelen hulpstoffen : cederhoutolie, tijm-olie, wolvet en vaseline.
  • Body gisteren Reageer op artikel:.
  • Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website.

Vicks VapoRub: gebruikstips

Kids 19 oktober Hoe karakter het slaapritme van je baby kan beïnvloeden, én hoe jij daar op in kunt spelen! Minou Lid. Je zult een verkoudheid gewoon moeten uitzieken. Ik gebruik het nooit mijn vriend heeft farmaceut en ik klop meestal bij hem aan voor raad haha. Minou Lid Whahahahaha! Binnen een paar dagen was ze verlost van haar verkoudheid….

  • Theelepel mosterd en een theelepel stroop.
  • Ik had een jaar last van een vreemde kleur nagel op beide grote tenen.

Maar dat doe ik eigenlijk alleen als ze klein zijn. Consuminder Meisje. MarcoBorsato Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Blaricum Ik neem altijd een paar glazen whiskey, is warm drinken zoals thee.

Dampo onder voeten tegen hoesten heb ik er niet heel veel mee, hoest en benauwdheid, volgende dag voel ik me weer top. Maar boven dit all? Bedankt voor de aanvullende tip. Voor je gaat slapen je voeten insmeren met Vicks of Dampo.

Breadcrumb Navigation

Ook voor het slapen dampo opgesmeerd. Anna28 Lid Quote 3muppets: Waarom wordt luuf afgeraden bij astmatische kinderen Senna? Gezondheid 14 oktober

Brandnetels hebben een zuiverende werking en schijnen effectief te zijn bij alle soorten hoest. Dampo onder voeten tegen hoesten hoestsiroop werkt bij zowel vastzittende hoest als kriebelhoest.

Meer in deze special Verkouden of cht griep. We gingen kijken naar de baby, maar ze zaten saampjes klaar om ons de stuipen op het lijf te jagen Body 19 oktober Doe ik nu al een aantal jaar.

Waarom onder je voeten?

Minou Lid staat gelijk charmanter he? Minou    schreef op: Minder kans op bijwerkingen en natuurlijk niet te lang gebruiken wegens kans op verslaving door het lui worden van de neusslijmvliezen.

Ziektekiemen hebben weinig op met rozemarijn, tijm of salie.

  • LadyKantje Berichten: Geregistreerd: Beetje Beerenburg in een mok doen, kokend water erbij en eventueel wat suiker.
  • Vooral warme dranken verzachten, zoals thee met honing of suiker.
  • Lees ook over Badedas ontstekingsremmend?
  • Mitch Lid Nou ik denk op dezelfde manier waarop mijn man erachter kwam dat tijgerbalsem pijn doet op je plasser Mij insmeren, en daarna moeten plassen.

Consuminder Meisje. Echt smerig maar de volgende dag voel ik me echt stukken beter? Werkzame bestanddelen per gram Verkoudheidsbalsem: 40 mg menthol, eucalyptus. Verder is het uitzieken en liever neusspray van gewone zoudoplossing als otrivin.

Login om een reactie te geven:   Facebook. Verkoudheidsbalsem is vaak een geneesmiddel bestaande uit een samenstelling van menthol, dampo onder voeten tegen hoesten, 26 mg kamfer en 20 mg eucalyptus per g. Stond op de verpakking en apotheek zei het er extra bij Datum: Quote Sennamvyent    schreef op: Geen idee!

Famme Navigation

Minou Lid Dat vraag ik me ook al Alice! Of het helpt? Minou Lid. Met deze kruidentheeën ben je zo in dromenland.

Gerelateerde berichten. Het kan dan de benauwdheid juist opwekken. Ik gebruik het nooit mijn vriend heeft farmaceut en ik klop meestal bij hem aan voor raad haha.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws