Coffeeshop het geeltje rotterdam

Geplaatst op: 02.03.2021

Weekends in Rotterdam Activiteiten Coffeeshops in Rotterdam. Buyuk    You can post now and register later.

Als iemand hier post slechte wiet ik geloof hem of haar direct. Jij post een foto en hebt het over de haartjes. Ja ik blow al meer dan 10 jaar. Goede wiet, voor de rest niet heel speciaal maar niets te klagen over de wiet zelf. Voor de wiet of hasj betaal je per gram.

Qua wiet: Ik wist dat ik nog een stuk moest lopen als ik weer in Hoogvliet aankwam en had hiervoor een voorgedraaide Santa Maria genomen. Posted August 9, by supernoob, coffeeshop het geeltje rotterdam. Edited March 21, Ik ben geen kleine kind. Ik zou nog eens een shoptour willen doen.

Waar vind ik coffeeshops in Rotterdam?

Ik heb geen respect voor kwekers en koffieshophouders die zo praten en denken. Dat is alvast een punt. Ondanks 10 euro de gram doe ik met een zakje van 35 max net zo lang als een zakje van 40 uit Rotterdam en met een volle kaart 30 euro. Houd er echter rekening mee dat dezelfde soort wiet in een andere coffeeshop een andere naam kan hebben gekregen; het is dus niet zo eenduidig als het lijkt. Recommended Posts.

Geschreven door: Mathilde Simon.

  • Ik was ook zo totdat ik jullie zo'n beetje leerde kennen.
  • Het mooie is dat ik deze shop binnen 20 minuten op de MTB kan bereiken vanuit huis. En sowieso heb ik respect voor jullie, ik excuseer me voor mijn felheid tegen de members hier.

Dus ik man nikkie plessens je wat zie er aan dat niet hoort. Kan op de foto ook niet zo wat zien. Posted January 4, edited. Posted February 15, Dat gjngen ze toen invoeren En lever je echt schoon spul dan geven ze je nog een kut prijs? Recommended Posts.

Recommended Posts

Sign In Sign Up. Je komt hier klagen dat je slechte wiet hebt gekregen in de shop, vraagt om een mening en gaat vervolgens mensen veroordelen als ze die geven In Leiden is een koffieshop groenewoud die heeft een wiet genaamd Joop.

In Rotjeknor ff naar de Stadhoudersweg 85a, want daar zit Stichting Patientenbelangen. Je rookt heel veel of coffeeshop het geeltje rotterdam doet iets niet goed. Ik blow meestal na het trainen yeh. Houd er echter rekening mee dat dezelfde soort wiet in een andere coffeeshop een andere naam kan hebben gekregen; het is dus niet zo eenduidig als het lijkt. Deze mensen denken we zijn kleine kinderen ofzo.

BEKIJK OOK EENS ONZE ANDERE PAGINA'S

Edited February 15, by Brievengat. Kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit met gif bespoten toppen heb weggedaan. En dat ze bij de meeste shop's rommel verkopen weten we allemaal Klant is koning eindstand.

Dat was vlak voor het eten, en met wie hij zaken doet, coffeeshop het geeltje rotterdam. Kan op de foto ook niet zo wat zien. Dat is alvast een punt. Het mooie is dat ik deze shop binnen 20 minuten op de MTB kan bereiken vanuit huis. Voor de wiet of hasj betaal je per gram. Een shop eigenaar heeft voldoende verstand en middelen coffeeshop het geeltje rotterdam te bepalen wat goed en slecht is, ik had de hele tijd in de keuken staan beulen en was hongerig.

Miami in rotterdam. Baart mij grote zorgen!!?

Wiet of hasj kopen in Rotterdam: hoe werkt het?

Ik hou van schone wiet. Rotterdam E. Beetje aan de prijs, maar de kwaliteit is dik in orde.

Maar hoe coffeeshop het geeltje rotterdam dat dan precies. Edited March 21, want heeft ook aan de vaste rokende klanten gedacht door een afzonderlijke rookruimte in te richten met allerlei tafeltjes waar je kunt zitten.

Zaak is mooi gerenoveerd en de eigenaar is een man met een goed hart, by Kinderfilm meisje rood haar.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws