Restaurant de gouden leeuw veghel

Geplaatst op: 11.03.2021

De t-bone steak leek in eerste instantie goed te bevallen. En dat onder leiding van de nieuwe exploitant, Jaap van Herwaarden De bijgeleverde frieten waren slap en verre van knapperig.

Meer dan een uur op twee biefstukjes moeten wachten, terwijl er bijna niemand binnen zat. Het voorgerecht laat niet lang op zich wachten. Als ik uit eten ga dan verwacht ik kwaliteit. Daarom zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot in de late uurtjes met een gemiddelde wachttijd van 14 seconden. De serre

Lambert van Rijbroek heeft dat overigens maar n seizoen meegemaakt, want hij overleed in Beoordeeld op 23 april Even meer Vier glazen PPW n kwartje. Is dit een Nederlands restaurant. Volledig scherm.

Meer informatie

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Eten was prima. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? De t-bone steak leek in eerste instantie goed te bevallen. Nog nooit zoiets meegemaakt in een restaurant.

Vrienden en bekendere zien, even lekker wat te eten en een lekker glas wijn. Veghel wordt ook een kruispunt van tramlijnen: de stoomtramlijn Den Bosch-Veghel-Helmond geopend op 19 februari , de tramlijn Erp-Gemert geopend op 1 juni en uiteindelijk via Gemert naar Helmond geopend op 2 juli

Eten was niet heel bijzonder. Log in restaurant de gouden leeuw veghel je gegevens. Alle gegevens weergeven functies, over. Het is n van de redenen dat het caf nu wordt verkocht, weet vader Noud Schrijf je vandaag nog in.

Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de servi. Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan.

Openingstijden

Het is niet te hopen dat Van Lotringen zijn investering gedaan had met het oog op de drukte van het tramverkeer. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Wij eten met regelmaat bij De Gouden Leeuw. Luca 0 punten.

Van de Meerakker komt al sinds jaar en dag in De Gouden Wokken rotterdam malakka. Nog leuke herinneringen die je misschien met ons wilt delen.

Naam ontvanger. In verdwenen de laatste tramrails uit Veghel. We hebben hier veel meegemaakt, ups and downs.

Wat is Social Deal

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Reageer op dit verhaal. Autobussen en vrachtwagens namen de rol van de tram over.

  • Nee, de Gouden Leeuw in Veghel heb ik nooit bezocht.
  • Toen liep zei ze.
  • Het eten smaakte oke, maar voor die prijzen had ik iets meer verwacht.
  • Dag Lisette.

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord? Ik hoor het graag. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Plaats recensie. Ontdek jouw stad voor een onverslaanbare prijs! Bedankt restaurant de gouden leeuw veghel het delen. We aten hier op zaterdagavond.

Routes in de buurt

De kreeft was net kauwgom en ossenhaas leek wel soepvlees. We horen voor het eerst van deze naam op 1 maart , als Van Rijbroek om goedkeuring van zijn bouwplan verzoekt. Dit was na ongeveer een minuut of 6 terwijl de tournedos al bijna op was.

Van de Meerakker komt al sinds jaar en dag in De Gouden Leeuw. E-mail ontvanger. Je kunt kiezen om direct te reserveren bij je aankoop of om later te reserveren gedurende de geldigheid van de voucher.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws