Whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon met nieuw nummer iphone

Geplaatst op: 07.03.2021

Waardering: 3,7 18 stemmen. Met hulp van derden kunnen wij u informatie op maat bieden, zowel op deze website als op andere websites zoals Google en Facebook. Migratie Assistent gebruiken op een Mac.

Ja Nee. Links Telefoon. Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer. Doe je je iPhone weg en stap je over op een Android telefoon? Klik of tik op een letter in de groene balk en de woordenlijst van de betreffende letter opent.

Klik op Instellingen. Wij hebben de meest gebruikte en veilige manieren op een rijtje gezet. Klik op het kopje Chats.

Ideaal voor als je net die gloednieuwe Samsung Galaxy S20 in handen hebt. Vervolgens wifi uitgezet, reservekopie van iTunes op mijn 4s teruggezet waarmee de whatsapp wel terugkomt.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.
  • Heb ik mijn iPhone gewist om via Imazing de WhatsApp terug te zetten zoals hierboven aangegeven.
  • Dit is hoe je dat doet:. Open WhatsApp en koppel je telefoonnummer aan de app, sluit deze daarna af.

Als je een nieuw nummer krijgt bij, bijvoorbeeld, een nieuwe telefoon, dan wil je met dat nummer natuurlijk ook WhatsApp gebruiken. Graag uw advies hierover waarvoor mijn dank! Ik vind dit hufterig gedrag! Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Goedkope draadloze oplaadcase voor AirPods.

Wanneer je WhatsApp nu installeert op een nieuwe iPhone moet je eerst inloggen voor iCloud. Wesley Fabry 18 augustus om Zo Ronald, bijvoorbeeld.

Chat je dagelijks via WhatsApp. Als je een nieuw nummer krijgt bij, ik heb het even nog verder uitgezoc. Druk op de volgende optie welke voor jou toepasselijk is:. Dit kan doe je op de volgende manier: Open best friends teksten nederlands WhatsApp op je Android. Jan 14 september om Ik heb een vraag over het maken van een reservekopie chats van mijn IPhone SE.

Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone

Let op: WhatsApp vraagt je bij het opnieuw installeren slechts eenmalig om een reservekopie terug te zetten. Via Google drive kan dit in 2 gemakkelijke stappen: 1. Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.

Verwijder het WhatsApp-account dat verbonden is aan je oude telefoonnummer. Meer informatie over het overzetten van je chatgeschiedenis op Android of iPhone. Door met hetzelfde Apple-account in te loggen, herkent WhatsApp je gegevens. Voorkom deze struggles en maak van tevoren een back-up van je WhatsApp-account. Nu kun je de gegevens van je iPhone back-up die op je computer of iTunes staat, uitlezen?

Stap 2. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon

Of heb je nog een oudere back-up op een SD-kaartje staan en wil je deze in je nieuwe WhatsApp? Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb? Hier was ik al een tijdje naar opzoek. Sluit nu je Android smartphone aan op je pc en kopieer de bestanden in je "extract" map naar de rootfolder op je Android telefoon.

AppLimited -   Alle rechten voorbehouden? Android-telefoons hebben een Google-account nodig van de gebruiker, whatsapp overzetten naar nieuwe telefoon met nieuw nummer iphone. App September 30, uitlezen. Nu komt je Android telefoon in beeld.

Daaronder vallen foto's, Play Store. Nu kun je de gegevens van je iPhone back-up die op je computer of iTunes staat! Meer informatie over het overzetten van je chatgeschiedenis op Android of iPhone. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen. Mogelijkheden iPhone 12 Pro camera uitgelegd.

WhatsApp overzetten Android

Ik vind dit hufterig gedrag! Dit is hoe je dat doet:. Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij? Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst.

Via Google Drive is de gemakkelijkste manier, mocht je het liever via het SD-kaartje willen doen leggen we je dat ook uit. Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Wilt u alle appjes en foto's terughebben. Mogelijkheden iPhone 12 Pro camera uitgelegd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws