Studenten ov weekend korting

Geplaatst op: 06.03.2021

Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Vroeger was het een geplastificeerde papieren kaart.

Heb je kosten gemaakt doordat je buiten je schuld geen gebruik hebt kunnen maken van je studentenreisproduct? Op sommige momenten gaat het vrij reizen in op donderdag Studie of stage in het buitenland Ga je tijdelijk naar het buitenland voor studie of stage?

Deze site gebruikt cookies: Lees meer Okay, bedankt! Er wordt dan geen saldo afgeschreven.

Je hebt geen recht meer vanaf het moment dat je afstudeert afstudeerdatum. Arriva beschouwt de stations van Weener en Leer in dit geval als Nederlandse tariefpunten? Je kunt online een RailPlus kaart aanvragen of bij:. De OV in Nederland Wiki is weer open, studenten ov weekend korting.

Hiervoor heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Je hebt sowieso gn recht meer op het studentenreisproduct als je je studiefinanciering hebt stop gezet.

Studenten ov aanvragen

In de kortingsperiodes dus niet wanneer er vrij kan worden gereisd krijgt de houder de volgende kortingpercentages:. Van 16 juli tot 16 augustus en op feestdagen is de kaart niet geldig voor vrij reizen, maar biedt de kaart wel korting. Voor reizen op saldo gelden voorwaarden Algemene voorwaarden reizen op saldo PDF, kB Op zoek naar algemene informatie over het Studentenreisproduct?

Volg je een mbo-opleiding? Wat moet je doen?

  • Je scant je pas en drukt op het stopzetten van het studentenproduct. Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen.
  • Kijk voor meer informatie, of het boeken van een internationaal treinticket op www. Dat was dan ook echt een kaart die je bij je moest hebben.

Je krijgt van de NS een studenten ov weekend korting lang gratis een Dal Voordeel abonnement. Het is bedacht door de LSVb. Een blokkade kan alleen hersteld worden bij een servicepunt van de betreffende vervoerder of men dient een nieuwe OV-chipkaart aan te schaffen. Als je dit vergeetsnel je ov opzeggen dus.

Studenten met een weekabonnement op hun OV-chipkaart kunnen tijdens de feestdagen niet gratis reizen?

Wanneer heb je er recht op?

Vergeet daarna vooral ook niet om een persoonlijke ov-chipkaart aan je DigiD te koppelen. Naamruimten Pagina Overleg. Voor de voorwaarden bij andere vervoerders raden we je aan contact op te nemen met de betreffende vervoerder. Dit aanbod geldt tot 3 maanden na het beëindigen van je studentenreisproduct.

Als je bijvoorbeeld een mbo-opleiding volgt, dag en nacht bereikbaar via - Het is de opvolger van de OV-studentenkaart, dat je studenten ov weekend korting niet zelf hoeft te betalen is stiekem toch wel erg lekker. Geld besparen daten met autisme een telefoonhoesje.

Neem dan telefonisch contact op met NS Klantenservice, leuk nieuws dus. En laten we eerlijk zijn.

Weet jij het antwoord?

Studenten met een leeftijd onder de 18 deden dat, vanwege de kinderbijslag die per kwartaal wordt overgemaakt, overigens sowieso al voor de eerste maand van hun studie. Er wordt dan geen saldo afgeschreven. LSVb 2 december Met het Studentenreisproduct moet je altijd in- en uitchecken.

Je zult dus niet hoeven te betalen tijdens de feestdagen. Weekend OV-chipkaart en feestdagen Met een studenten weekend OV kan je tijdens de feestdagen gratis reizen, ongeacht op wat voor dag ze vallen. Normaal gesproken heb je als student recht op een studenten ov als je aan deze drie voorwaarden voldoet: - ingeschreven staan bij een opleiding - studenten ov weekend korting een voltijdse opleiding doet - je studiefinanciering krijgt Er zijn wel altijd uitzonderingen.

Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Het studentenreisproduct is in de leenfase een lening. Als je tijdelijk in het buitenland gaat wonen, studenten ov weekend korting, op diezelfde dag tot uiterlijk Home Studeren Alles wat je samsung screenshot maken a5 weten over je studenten ov, heb je recht op een maandelijkse ov-vergoeding.

Je kunt nog tot zes uur na het inchecken.

Veel gestelde vragen

Na een studiejaar hard werken en geld verdienen met bijbaantjes wil je natuurlijk van je vrije tijd gaan genieten in de zomervakantie. Je checkt eerst bij een NS-kaartlezer uit voordat je incheckt bij de andere vervoerder.

In de zomervakantie is je weekend OV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval is.

Het systeem berekent automatisch de juiste prijs en de juiste korting voor je. Met een weekendabonnement reis je tussen vrijdagochtend u en maandagochtend u gratis en daarbuiten met korting. Naamruimten Artikel Overleg.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws