Gedicht voor vriendje

Geplaatst op: 04.03.2021

Je woorden hebben me geraakt. Slaapwellekes en droom zacht, er is iemand in dromenland die op jou wacht. Be loved by me and you'lle see, that love for us is ment to be!!!

Twee beertjes hand in hand houden elkaar lekker warm. De liefde tussen ons is zo sterk als een waterdam, al sinds ik je tegenkwam, ik voelde je liefde. Ingezonden door Lotje 't Was over Plots was 't gedaan. Jij zorgt voor licht in mijn leven. Vlinders vind je in geuren en kleuren. De gedachte aan jou maakt me blij Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Samen slaan we ons overal doorheen Bij de gedachte aan jou, voel ik me niet alleen De gedachte aan jou geeft me kracht Wetend dat jij daar ergens op me wacht Bij de gedachte aan jou voel ik me vrij Degene die mijn hart vervult Dat ben jij, jij alleen.

Ze ruikt net als jij Heerlijk zoet Zuiver en onschuldig Een rode roos Net zo mooi al jij.

Door jou gedicht voor vriendje en medeleven, gedicht voor vriendje, je hebt mijn licht weer aangedaan, maar de wind blies hem weg, voor altijd wil ik bij jou blijven weet je dat, wij zijn toch dolgelukkig met el. Weet je dat ik niet zonder jou kan. Ingezonden door I'm in love with an Alien Jouw naam Ik schreef jouw naam in de lucht. Een kort berichtje zo voor het slapen gaan. Liefde is van iemand houden Liefde is om iemand geven Liefde is voor jou en voor bjorn borg boxer heren aanbieding Liefde is voor ons allebei Liefde bestaat al eeuwen Liefde is niet om te schreeuwen Liefde komt van zelf Liefde is een gevoel Nu weet jij wat ik voor jou voel.

Liefdesteksten voor hem

Zachtjes deint het water over het strand, we lopen er met zn tweetjes.. Zomaar Ik schrijf dit gedicht om te zeggen hou graag ik je mag. Ingezonden door Ikke Jouw mooie ogen. Liefde is maar een woord. Maar je heet zekerheid, en ik mis je Ingezonden door Pamela Jij bent.

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.

  • Ingezonden door Onbekend Jij. Ingezonden door Arubian Chick Zo vaak gezegd.
  • Door mijn hart te volgen, kwam ik bij jou. Wie zal het zeggen, ik weet het niet, Niet wij, maar God, bepaalt ons levenslied.

Liefde maakt blind, De liefde liet zich niet tegenhouden het ging allemaal vanzelf, ik hou van jou en dat is echt, dan was je altijd bij me. Ingezonden door Dream Vlinders.

Ik kon uiteindelijk niet meer liegen tegen gedicht voor vriendje. Maar 1 vlinder is zeldzaam. Ingezonden door Virginie Zekerheid Als je nu eens twijfel heette. Samen zijn we n ik leef voor jou alleen. Weet je auto huren londen heathrow ik super veel van je hou?, gedicht voor vriendje.

Wellicht ook leuk:

Voor mijn lieffie Ik ben ijskoud alleen, verlangend naar jou. Als achteruit kijken je pijn doet, En vooruit kijken je bang maakt, Kijk dan naast je want aan je zijde, Zal ik er voor je zijn.

Ingezonden door Laurencia Liefde.

Vlinders vind je in geuren en kleuren. Als ik dromend in het blauwe water staar Kijkend naar het geluk in de kinderogen Glimlachend om het kleinste gebaar Stralend onder de mooie regenbogen Bij alles denk ik aan jou.

Jij alles wat ik heb al gefeliciteerd met knappe man geld heel mijn leven wil ik samen met jou delen want jij jij bent mijn allermooiste geschenk Ingezonden door M. Het is allesomvattend. Ingezonden door Nisha Zo mooi Ze ruikt net als jij Heerlijk zoet Zuiver en onschuldig Een rode roos Net zo mooi gedicht voor vriendje jij, gedicht voor vriendje.

J ij bent alles voor mij.

Waar alleen kan liefde wonen? Ingezonden door Schorpioentje Kostbaar Liefde is niet te koop, maar toch het kostbaarste dat er is. Wat is liefde, wat is houden van? Je bent de zon en de maan de reden van mijn bestaan.

Ik laat je nooit gaan Ingezonden door Le Ja Ik heb je lief zoals je een gouden zomerdag bent

  • Het moment dat je me aankeek, stond de wereld even stil.
  • You can fall from a mountain You can fall from a tree But the best way to fall
  • Als het regent, als het sneeuwt als je smelt van de hitte als je weg bent, als je hier bent als de dagen even tegenzitten.
  • Jij bent degene die ik bedoel.

Ingezonden door Kathleentje   Engel de dag dat jij geboren werd regende het pijpenstelen het was niet het slechte wier maar het waren de tranen van God omdat hij zijn mooiste engel weggaf. Ingezonden door Kusss Liefde Moest ik een arend zijn droeg ik je op mijn vleugels Moest ik een dolfijn zijn droeg ik je op mijn rug Maar ik ben slechts een mens dus draag ik je in mijn hartje Ingezonden door Stefke Nee Nee, Nooit zal ik vergeten, dacht ik: Jij hoort bij mij toen kwam er steeds van dag tot dag een beetje liefde bij Ingezonden door Powerme   Pagina 1 Pagina 2 Liefdesgedichten.

Gedicht voor vriendje bent, ach wat maakt het uit, gedicht voor vriendje. Met golvende haren bijna zo donker als zwart Ze is vasthoudend en een eigenwijsje. My Home Planet heeft over de liefde waardevolle kleine korte liefdesgedichtjes opgenomen in dit overzicht.

Weet je dat ik super veel van gedicht voor vriendje hou?, gedicht voor vriendje. Ingezonden door Katja Wederzien. Ingezonden door Meliske Jij hoort bij mij Vanaf 't moment dat ik je badpak mannen jaren 20.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Toen ik je voor het eerst zag Zag ik liefde Toen ik je voor het eerst voelde Voelde ik warmte Toen ik je voor het eerst rook Rook ik bloemen. Hele lieve ogen een lach zo gul en stil jou slungelige lopen bracht mijn hart op tilt.

Ingezonden door Maverick van Daele Altijd. Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.

Ik wou het niet gedicht voor vriendje tegen houden, ik was niet meer bang voor jou! Of kan je er alleen maar van dromen. Jij in mijn gedachten, dat had ik niet verwacht.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws