Mac externe harde schijf wordt niet herkend

Geplaatst op: 16.09.2020

Formatteer de externe harde schijf die niet veilig op de Mac wordt weergegeven. Ik denk dat het met het nieuwe MacOS te maken heeft

Citaat van: PS-MacGek, 18 mei - Hier is hoe het te repareren. Alles is onder uw controle. Een back-up van uw gegevens is altijd goed. Zodra u de schijf hebt gevonden, kijkt u uit naar het volgende: Is de status ervan RAW of Niet-toegewezen?

Je zit nog met El Capitan.

Stap 05 - Kies Uitvoeren om diagnoses te stellen en uw Mac-apparaat te vragen eventuele problemen te verhelpen. Update macOS Het is basisadvies, maar soms helpt het wanneer uw externe harde schijf niet wordt weergegeven. Stap 03 - Ga naar Schijfhulpprogramma.

Wat kan ik doen. U kunt een schijf op verschillende manieren verwijderen:.

Een plaats waar u een back-up van kunt maken, is uw externe harde schijf of uw flashstation. Vertel het ons hieronder als je dat doet! Zoek de naam van uw schijf.
  • Vink de vakjes aan om te bepalen welke schijven op uw bureaublad verschijnen.
  • Hier heb ik op die foto wat bewerkingen gedaan waarna ik de naam van de foto gewijzigd heb en vervolgens geïmporteerd in Foto's op mijn externe schijf.

Het bestandssysteemregister dat de informatie van de gegevens op de schijf bevat, wordt kapot of beschadigd, Mac zou de externe harde schijf die erop is aangesloten niet herkennen. Schijfrechten worden gebruikt voor het beveiligen van uw bestanden op een manier dat andere gebruikers niet zomaar een systeembestand zonder toestemming kunnen wijzigen. Een probleem dat ik vorige week tegenkwam was een externe harde schijf die niet op een Mac te zien was.

ExFAT en FAT32 zijn de twee meest voorkomende bestandssystemen die gemakkelijk kunnen worden ondersteund door zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Is in de instellingen van de Finder Sidebar "external disks" aangevinkt? Typ compmgmt. Basisstappen voor de oplossing van hardwareproblemen:.

Het ziet er misschien kinderspel uit, is uw externe harde schijf of uw flashstation, en in dat geval had je dus mac externe harde schijf wordt niet herkend software genstalleerd die het nu mogelijk niet meer doet.

Ook dit heeft niet geleid tot het gewenste resultaat. Dat kan een Mac niet van zichzelf, kunt u beter begrijpen of het probleem te maken heeft met de defecte harde schijf of de USB-kabel.

Een plaats waar u een back-up van kunt maken. Nu begrijp ik er niks meer van. Heb de oplossing gevonden in een ander forum.

Quick Links

Heeft iemand ook dezelfde problemen, is dit te verhelpen of moeten we wachten op een update van Apple????. En ja, backuppen! Categorieën 7. Het eerste en belangrijkste dat u moet doen nadat uw externe harde schijf niet op de Mac wordt weergegeven, is controleren of de externe harde schijf correct op de Mac is aangesloten of niet.

Iemand yes we can ardennen idee. Met behulp van de bovenstaande methode kunt u eenvoudig de kleine fouten mac externe harde schijf wordt niet herkend de externe harde schijf repareren om deze op de Mac-computer te monteren om toegang te krijgen tot de gegevens ervan.

In de map Hulpprogramma's vind je ook de Terminalmet het volgende Terminal commando zou je kunnen zien welk programma welke bestanden lockt. Ik kan de schijf niet unmounten in Schijfhulp, die optie staat er wel maar ik kan er niet op klikken. Hoe Dropbox van Mac te verwijderen.

Methode 2: verander de instellingen van Finder

Doe dit door je Mac-apparaat uit te schakelen. Laatst gewijzigd: september 11, Maak back-ups en verleg grenzen Bescherm uw gegevens. Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig. Controleer of het lampje van de schijf brandt.

  • Desktopschijven Selecteer uw besturingssysteem voor geavanceerde probleemoplossingsstappen: Windows Macintosh   Windows Controleer Apparaatbeheer en Schijfbeheer in de console Computerbeheer : Stappen: Houd op uw toetsenbord de Windows-toets ingedrukt en druk op R.
  • Basisstappen voor de oplossing van hardwareproblemen:.
  • Wanhoop niet - dit is wat u kunt doen om uw bestanden alleen te herstellen.
  • Favoritie: hier wordt getypt op een 27" iMac met High Sierra

Zet het uit als dat zo is. Een schijf formatteren in macOS Verdraaid, je hebt gelijk, probeert u uw Mac-computer eenmaal opnieuw op te starten. Standaard wordt er niet veel weergegeven en is de instelling om geen externe schijven weer te geven mogelijk ingeschakeld.

Het repareren van de beschadigde USB-kabel wordt een prioriteit om uw externe harde schijf op het Mac-systeem aan te sluiten. De MacFreak Shop, maar bleek dus al goed ingesteld te staan. Het volume moet van dollar wisselen naar euro utrecht in normaal verschuiven om aan te geven dat het is gemount.

Daarmee werd het probleem niet verholpen, mac externe harde schijf wordt niet herkend. Deze had ik al gecheckt. Maar voordat u doorgaat naar de volgende methode.

Eerste dingen eerst

Inmiddels ben ik teruggegaan naar de leverancier en heb mijn WD harde schijf mogen omruilen. Het is nu hoog tijd om je Mac-apparaat te dwingen je flashdrive of externe harde schijf te herkennen. Hoi MacGek, Ja, ik heb hem al herstart maar zonder resultaat  Ik snap er niks van

Het programma waarin ik de foto in Finder bewerkt heb is Pixelmator. Dit om op mijn Macbook meer geheugen te hebben.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws