Inch maat fiets berekenen

Geplaatst op: 07.03.2021

Onze prijs incl. Voor het bepalen van de juiste fietsmaat wordt er een onderscheid gemaakt in:.

Dit is een handig hulpmiddel om de maat van een kinderfiets altijd vermeld in inchmaten te zoeken. Privacy Policy. Lichaamslengte cm. Bekijk fietsen voor uw lengte. Een iets te grote fiets kan klachten opleveren in nek en schouderpartij. Transportfietsen Omafietsen Stadsfietsen Moederfietsen. Aan de wielmaat wordt een bepaalde leeftijdscategorie toegedicht.

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor je browser. Mountainbikes dames Mountainbikes heren Carbon mountainbikes.

Wanneer kinderen zonder zijwielen fietsen is het belangrijk dat ze zittend op het zadel met beide voeten goed bij de grond kunnen, inch maat fiets berekenen.

Filmpje nikki lee janssen Blixum Thule. De framehoogte bepaald voor welke lichaamslengte de fiets geschikt is.

Twijfel je over de framemaat neem dan liever 1 maat te klein dan te groot. Wat heeft u nodig?
  • Mountainbikes dames Mountainbikes heren Carbon mountainbikes. Stap 2: Vermenigvuldig deze lengte met 0,
  • Fietsendragers Fietstassen Fietskratten Fietsmanden.

In welke inchmaten zijn de fietsen verkrijgbaar?

De vering die in de zadel pen zit verhoogt de fiets met circa 4 cm. Voor zowel de framemaat als de inchmaat geldt dat onderstaande berekeningen, ondanks dat deze behoorlijk exact zijn, een indicatie zijn. Voor kinderfietsen gebruiken we de bandenmaat in inch om de maat van de fiets aan te geven, voor volwassenen en racefietsen wordt een framemaataanduiding in cm gebruikt.

De maat van de fiets wordt als volgt berekend:. Kijk hierbij voornamelijk naar de lichaamslengte en kledingmaat, de grootte van kinderen per leeftijdscategorie kan altijd verschillen geven.

De uitkomst van deze rekensom is de framemaat. De maat van de fiets wordt als volgt berekend:. Veiligheid op de fiets wordt grotendeels bij kinderen bepaald door inch maat fiets berekenen fiets met de juiste maat.

Maat voor volwassenfietsen Volwassen fietsen hebben standaard een wielmaat van 28 inch, de maat wordt daarom bepaald met de framemaat van de fiets. Heb je al een oude fiets met de gewenste maat.

Klantenservice

Voor elektrische stads- en toerfietsen bereken je de juiste framehoogte als volgt:. Zie hiervoor ook onderstaande tabel. Elke inch staat voor 2,5 cm.

Hoe bepaal ik de juiste maat voor een kinderfiets. No account yet. Ligt jouw framemaat tussen de twee maten, kies dan de kleinere maat. Cube Sensa Giant. Gebruik de matentabel?

Jouw fietsmaat berekenen in 1 2 3

Om comfortabel te kunnen gaan fietsen is het van groot belang dat u een fiets met de juiste framemaat aanschaft. Nu klinkt dit heel erg ingewikkeld, maar in de praktijk is het heel eenvoudig. Met framehoogte wordt bedoeld de hoogte van het frame.

  • Het is ook mogelijk om de framehoogte van uw fiets te berekenen met behulp van uw lichaamslengte.
  • Voor volwassenen wordt de framemaat gebruikt.
  • De framemaat bepaalt de hoogte van uw fiets.
  • De framemaat zegt iets over de framehoogte van je fiets.

E-bikes Elektrische herenfietsen Elektrische damesfietsen. Lage prijzen en snelle levering. Jongensfietsen Terug Alle jongensfietsen Jongensfiets 10 inch jaar Jongensfiets 12 inch jaar Jongensfiets 14 inch jaar Jongensfiets 16 inch jaar Jongensfiets 18 inch jaar Jongensfiets 20 inch jaar Jongensfiets 22 inch jaar Jongensfiets 24 inch jaar Jongensfiets 24 inch jaar Met Versnellingen Jongensfiets 26 inch jaar Jongensfiets 26 inch jaar Met Versnellingen Bekijk alle jongensfietsen Kleuren.

Log in. Kinderfietsmaten Onderstaand overzicht van de kledingmaten, inch maat fiets berekenen, gekoppeld aan de inchmaten van de kinderfietsen. De inch maat fiets berekenen tabel geeft globaal weer welke framemaat geschikt is voor welke lichaamslengte. Sign in close.

ATB – Mountainbikes

Om comfortabel te kunnen gaan fietsen is het van groot belang dat u een fiets met de juiste framemaat aanschaft. Zet uw benen zo ongeveer 15 cm uit elkaar en meet de afstand vanaf de grond tot aan de kruishoogte in centimeters.

Wat zegt de framemaat? Klik en bestel.

De framemaat geeft de afstand aan tussen het midden van de trapas en de bovenzijde van de zadelbuis. Hieronder leest u hoe u de juiste framemaat ook wel framehoogte genoemd en inchmaat kan bepalen voor volwassenen en kinderen.

Jongensfietsen Terug Alle jongensfietsen Jongensfiets 10 inch jaar Jongensfiets 12 inch jaar Jongensfiets 14 inch jaar Jongensfiets 16 inch jaar Jongensfiets 18 inch jaar Jongensfiets 20 inch jaar Jongensfiets 22 inch jaar Jongensfiets 24 inch jaar Jongensfiets 24 inch jaar Met Versnellingen Jongensfiets 26 inch maat fiets berekenen jaar Jongensfiets 26 inch Met Versnellingen jaar Edwin evers vrouw alle jongensfietsen Kleuren.

Met de framemaat wordt de hoogte in centimeters bedoeld tussen de trapas en de zadelbuis van de fiets, inch maat fiets berekenen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws