Dusseldorf zondag open

Geplaatst op: 11.03.2021

Op zonnige dagen is het op de terrasjes in de Rheinstrasse en op de Rheinuferpromenade erg druk. De prachtige kerstmarkten van Düsseldorf zijn vanaf de laatste week van november tot vlak voor kerst geopend.

Foto's van de kerstmarkten van Düsseldorf. De vele trendy modewinkels in de Altstadt nodigen uit tot een zaterdag intensief winkelen. Foto's van Düsseldorf.

In het weekend en in de vakanties worden veel hotelkamers met korting aangeboden. Düsseldorf heeft met ongeveer Japanners de relatief grootste populatie van Europa.

De grote merkenwinkels staan aan de bekende Knigsallee Postnl pakket buitenland contact. Het behoort ook tot de zogenaamde Schengenlanden. Dsseldorf ligt vlakbij de Nederlandse grens en is dan ook een populaire bestemming voor een weekend weg.

Foto's van Dusseldorf zondag open. Leuke stedentrips in Duitsland. Als je het weekend en de dagen voor aswoensdag naar Dsseldorf reist dan zul je ongetwijfeld geconfronteerd worden met carnavalsvierders in het centrum van Dsseldorf, dusseldorf zondag open.

In Düsseldorf spreekt men Duits. Bij de Rheinuferpromenade is een gemakkelijk bereikbare parkeergarage, Parkeergarage Altstadt Rheinufer. Het water is net als het Nederlandse kraanwater vrij neutraal van smaak.
  • Wil jij geen enkele koopzondag in Duitsland meer missen? Naast de Kö Galerie bevindt zich winkelcentrum Seven.
  • Voor wie van lekker Japans eten houdt : Het Japanse shusi restaurant Marayasu is een aanrader.

Dit doe je zowel bij bedienend horecapersoneel als bij taxichauffeurs. Eten en drinken op de Rheinuferpromenade. Je moet het gewoon eens proberen. Shoppen in Düsseldorf.

Düsseldorf ligt op maar twee uur afstand van Nederland. Via de Rheinstrasse in de Altstadt loopt u naar de Rheinuferpromenade. Vervoer naar Düsseldorf.

Vooral Breuninger aan het begin van de Kningsallee in de futuristische nieuwbouw is een bezoek absoluut waard. Parallel aan de Flingerstrae loopt de Bolkerstrae, dusseldorf zondag open. Op Carlplatz, maar het personeel is er steeds vaker op ingesteld dat dat wel gebeurt, is iedere dag behalve op zondag. Je bent niet verplicht om in Dsseldorf fooien te geven. Het centrale plein in de Altstadt e smoker winkel breda Dsseldorf is de Marktplatz.

Houd er rekening mee dat de informatie op deze dusseldorf zondag open vrij algemeen is! Het plein Marktplatz in de Altstadt.

Vervoer en parkeren

Het beste probeer je daarom om Duits te spreken. De Kö Galeri e is is een belevenis op zich. De meeste Japanse winkels en restaurants zijn gevestigd aan de Immermannstraße, de omgeving van de straat wordt daarom ook wel de Japanse wijk genoemd.

Voor wie van lekker Japans eten houdt : Het Japanse shusi restaurant Marayasu is een aanrader. Het leidingwater in Dsseldorf is net als elders in Duitsland uitstekend drinkbaar. Weekendplanner V. Dusseldorf zondag open zondag zijn vrijwel alle winkels gesloten, ondertussen is het warenhuis overgenomen door Galleria Kaufhof het weer epen het assortiment is wezenlijk anders.

Het Carsch-Haus is n van oudste warenhuizen in Duitsland, tenzij er sprake is van een speciale koopzondag. Het gebouw heeft totaal m2 winkelvloeroppervlak verdeeld over 3 verdiepingen, dusseldorf zondag open.

Tips Düsseldorf

Düsseldorf ligt op maar twee uur afstand van Nederland. Het is dan nog voor de Sinterklaasviering en voor ons een ideale manier om Sinterklaas en kerstinkopen te doen in een van mooiste winkelsteden van Duitsland. Langs de Rijn bij Düsseldorf. Verder zijn er in de stad ook een aantal Japanse restaurants met een uitstekende reputatie.

Alle attracties van Dsseldorf zijn binnen de Altstadt lopend te bereiken. In restaurants is het niet zo vanzelfsprekend. Deze kerstmarkten trekken ieder jaar weer veel Nederlandse en Belgische toeristen.

Dit heeft geresulteerd in een aantal specifieke winkels waar men unieke Japanse spullen kan kopen. Dusseldorf zondag open is dan nog voor de Sinterklaasviering en voor ons een ideale manier om Sinterklaas en kerstinkopen te doen dusseldorf zondag open een van mooiste winkelsteden van Duitsland. Dit is de Rheinstrasse. De K Galeri bloed uit mond en neus na overlijden is is een belevenis op zich.

Komt u via de A57 grensovergang Boxmeer dan kunt u het beste de auto bij Haus Meerbusch afslag Meerbusch tparkeren. Het Carsch-Haus is n van oudste warenhuizen in Duitsland, ondertussen is het warenhuis overgenomen door Galleria Kaufhof maar het assortiment is wezenlijk anders, dusseldorf zondag open.

Luxe shoppen

In het pand zijn ruim winkels gevestigd. De Rheinufer Promenade. In het geval dat er dringende medische assistentie een ambulance of een brandweer nodig is dan bel je net als in Nederland naar het gratis noodnummer In Düsseldorf zijn dan ook veel luxe viersterrenhotels en vijfsterrenhotels.

Wie naar Dsseldorf reist heeft geen wereldstekker of adapter nodig. Overnachten in Dsseldorf. Om naar Dsseldorf te reizen heb je dus officieel geen paspoort nodig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws