Shih tzu x maltezer

Geplaatst op: 06.03.2021

Ik heb een. Noctua Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Haarlem Ik heb ook een Boomer Maltezer x Shih-Tzu en hij heeft tot nu toe nog nooit gezondheidsproblemen gehad.

Webshop Contact Over ons Voorwaarden. Je kan ze bij de oren optillen bij wijze van We hebben ze beide als deze kruising gekocht, maar de ene is wel veel groter uitgevallen en lijkt er niet echt op, maar ach we zijn er heel blij mee. Rijkevoort-De Walsert 23 okt. Deze prachtige lieve pupjes zijn half september geboren. VerenaDierenartikelen Veenendaal Bezoek website.

Ze zijn heel lief voor de kinderen. Wij kunnen u helpen. Dus gezondheid is zover ik weet goed. Honden bandana labradoodle shih tzu Maltezer mopshond Honden bandana met handige verstelbare sluiting. Petraa14 Berichten: 96 Geregistreerd: Hoi Bokkers. Over het algemeen vind ik het haar van een echt ras mooier dan shih tzu x maltezer van een kruizing, maar goed.

Albers-Worp Rijkevoort-De Walsert. De Boomerhype is ontstaan door een film met in de hoofdrol Boomer.
  • Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende.
  • Super lief en speels dier. De hartruis was de laatste keer bij de DA niet te horen en met de bronchites gaat het heel goed, goed rekening houden dat ze niet te veel in rook is, van bijv.

Zoek een puppy

Zij lijkt overigens heel erg op een shih-tzu dus heeft een klein plat neusje. Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende.

Gezocht Shih Tzu of Maltezer teef Ik ben op zoek naar een kleinblijvend hondje als maatje voor mijn maltezer. Nobleza honden- kattenreistas in de maten s tot 4kg, m tot 5kg en l tot 7kg leverbaar in drie kleuren zeer handige en leuke opvouw. Pluttersput schreef: Klopt, maar officieel zijn de boomers shi-tzu met malthezer De rest wordt boomer genoemd, maar is het eigenlijk niet. Vind ie niet leuk! Pluttersput Berichten: Geregistreerd: Klopt, maar officieel zijn de boomers shi-tzu met malthezer De rest wordt boomer genoemd, maar is het eigenlijk niet.

  • Maar wat zijn jullie ervaringen met deze hondjes zoals het karakter, speelsheid en gezondheid? Bezoek website 23 okt.
  • Hierbij bied ik mijn schatje poetin ter beschikking als dekreu.

Dus gezondheid is zover ik weet goed. Wij kunnen u helpen. V Vught. Ik heb een. Ik wil nooit meer een ander hondje. Bezoek website Gisteren.

Www.Puppysite.nl

Super lief en speels dier. Autobench Tuk Bezoek website. Zij lijkt overigens heel erg op een shih-tzu dus heeft een klein plat neusje. Vught 29 sep.

A, vrolijke, B2 en zwavel  Nature weerstand  Verhoogt de lichaams eigen afweer tegen infecties. Stimuleert de toename van de witte bloedcellen. De vacht is wel een punt van aandacht. De boomers die ik ken zijn bli. Vind ie niet shih tzu x maltezer

Bezoek website 17 okt. Als je je hondje bij een goeie fokker koopt is daar echt wel op gelet. Gezocht Shih Tzu of Maltezer teef Ik ben op zoek naar een kleinblijvend hondje als maatje voor mijn maltezer.

  • Smilde 23 okt.
  • Zie ook mijn andere adve Nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Zie ook mijn andere adve Nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Noctua Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Haarlem Ik heb ook een Boomer Maltezer x Shih-Tzu en hij heeft tot nu toe nog nooit gezondheidsproblemen gehad.

Natasja Smilde. Als je je hondje bij een goeie fokker koopt is daar echt wel op gelet. Vught 29 sep. Hallo ik heet boomer zie foto 1,2,3,4 foto 5 zo was ik dr oetker biscuittaart basismix pup ik ben pas voor het eerst papa geworden  zie foto  6,7,8,9 ik shih tzu x maltezer 3, shih tzu x maltezer.

Die willen daar namelijk ook geen problemen mee! De vacht is wel een punt van aandacht. Pluttersput Berichten: Geregistreerd: Wil je wedden. Actieve onderwerpen Eigen berichten. Eens in de zoveel tijd krijgt hij een trimbeurt. Gerelateerde zoektermen.

Komen ook elk jaar weer manegeklanten die een hondje kopen. Lees goed; wij bieden onze boomer genaamd shadow, een kruizing shih tzu reu maltezer teef ter dekking paren geslachtsgeemeens.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Ze mogen naar een nieuw baasje die erg lief voor ze is en goed voor shih tzu x maltezer zorgt  Ze zijn ingent en Gechipt ontwormd  en nagekekeen door de dieren arts. Fam Van der Pot Gorinchem. Gezocht Shih Tzu of Maltezer teef Ik ben op zoek naar een kleinblijvend hondje als maatje voor mijn maltezer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws