Horeca te huur amsterdam oost

Geplaatst op: 20.11.2020

Het voorliggende plein, waar de Willemsparkweg over ga Aanbod Selectie Horecabedrijven Bedrijfsonroerend goed Wat zoekt u? Kies een provincie Noord-Holland.

Info: Bedrijfsadviseur Joey Hehamahua,                          of joey klaassenbv. Voornaam: Achternaam: Emailadres:. Te koop aangeboden inclusief complete inventaris, een bakkerij eethuis in amsterdam nieuw-west.

Unieke horeca mogelijkheid in 't hart van het toeristische Wallengebied. Op A1 lokatie in het winkelgebied gelegen patatzaak.

Restaurant ; 95m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B. Populair restaurant dat geruime tijd bestaat Restaurant Aangeboden door: Yamsterdam. Horecamakelaar Amsterdam Bent u op zoek naar een horecamakelaar in Amsterdam. In welk land.

Verkocht onder voorbehoud. Het g Malek Amsterdam.
  • Bekijk meer Bekend eetcafé op toplocatie nabij Leidseplein. Italiaans restaurant aan de Eerste Anjeliersdwarsstraat te Amsterdam, midden in de Jordaan.
  • In het centrum van Hilversum gelegen pand met horeca op de begane grond ca.

Voor meer aanbod kunt u zich nu inschrijven!

In het centrum, zuid of De Pijp. Bekijk meer Schitterend café-proeflokaal in hoekpand aan het uitgaansplein van Zaandam. Als je binnen komt ruik je het meteen! Hoogwaardige mengformule op hoeklocatie aan de Bilderdijkstraat. Deze mooie zaak is gelegen aan het zeer drukke kruispunt tussen de Overtoom en de Eerste Constantijn Huygensstraat.

  • Vernieuwingen aan het Rokin: vernieuwde
  • Goede recensies en hoge cijfers op boekingssites.

Klik hier voor meer informatie. In het centrum  van Zeist, Amsterdam, aan het Emmaplein. Die alleen voor jouw bedrijf of opdracht te huur ! Gustav Mahlerplein 28horeca te huur amsterdam oost. Dit object wordt al geruime tijd door dezelfde ondernemer stabiel gerund. Vestiging Bodegraven: Vestiging Amsterdam: 15 Casco ruimte met horeca 3 bestemming op unieke locatie aan de Oostenburgergracht.

MIJN HORECASITE

Culinair Amsterdam. Berichtnavigatie Page 1 Page 2 … Page 7 Volgende pagina. Stel je vraag: Mail naar info klaassenbv. Restaurant ; 85m 2 Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B.

Een terugblik op de… twitter. Het is mogelijk om middels het filter uw wensen aan te geven voor bijvoorbeeld koop of huur. De locatie is middenin d Gustav Mahlerplein 28Amsterdam. Bekijk meer Restaurant met twee bovenwoningen in Amsterdam Zuid.

Verkocht of verhuurd bij Van Alkemare

OG: Op aanvraag. Bekijk meer Onroerend goed incl. Filter opties Toon kaart. Een app laten maken? Op goede centrale lokatie gelegen eetcafé met ca.

Buiten Schoolse Opvang B. Restaurant op hoeklocatie in hartje De Pijp. Vrijstaande Rijksmonument op de hoek van druk kruispunt in Het Gooi. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping, achter de watersportwinkel en is bereikbaar via een eigen opgang en via een brede trap naar het terras.

Horeca te huur amsterdam oost heeft 40 zitplaatsen binnen, van waaruit u heerlijk kunt kijken vanachter de grote ramen naar de vele Amsterdammers en toeristen die voorbij trekken van het Waterlooplein naar de Nieuwmarkt, horeca te huur amsterdam oost. Amsterdam 17 okt? Bekijk meer Restaurant op hoeklocatie aan Rembrandtpark.

Bekijk meer Casco horecazaak in het centrum van Zaandam? Bakkerij Eethuis ter overname Te koop aangeboden inclusief complete inventaris, een bakkerij eethuis in amsterdam nieuw-west.

Horeca te koop of te huur in Amsterdam

Prachtig vrijstaand restaurant in Het Gooi. Het g Café op mooie hoeklocatie aan de kruising Kinkerstraat en Nassaukade.

Hoekpand op toplocatie in de Pijp te Amsterdam Amsterdam m 2 Huur. Verzorgde horecazaak op hoeklocatie in Amsterdam Zuid Type:? Zeer opvallende verschijning in het winkelgebied en daardoor erg geschikt voor dag- horeca, Haarl.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws