Gebruiksaanwijzing stella fiets

Geplaatst op: 02.03.2021

Code 16 met moersleutel icoon. Ik krijg de tripteller niet op nul gezet. Hierdoor haal je een lagere actieradius.

Tegelijk even op boven en onder knop vh. Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. Indien er iets mis is met de elektronisch gedeelte zal de display automatisch een code weergeven. Home Diversen Fietscomputer Stella. Deze waarde dient 28 inch te zijn.

Wat zijn de consumentenrechten in deze. Doelmatig gebruik: Gebruik het apparaat alleen Gebruiksaanwijzing stella fiets informatie. Verder geen stroom meer. Zo houd je te allen tijde jouw handen aan het stuur en ogen op de weg.

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Er zijn ook een aantal factoren waar je niet direct invloed op hebt, maar die wel de actieradius van een elektrische fiets ongemerkt beïnvloeden.

Beoordeling

Lees voor. Steek hiervoor de laadplug op de correcte wijze in de laadplug. Fiets gaat tijdens fietsen met ondersteuning in loop stand Gesteld op om Hoe kan ik dit verhelpen? Om ook in de toekomst een goede ervaring te kunnen garanderen, verzoeken wij je met klem eerst deze handleiding goed door te lezen.

Hoe schakel ik de verlichting van de stella livono in Gesteld op om. Op de automaat schakelt de motor niet verder dan stand 4, je trapt dus in de gebruiksaanwijzing stella fiets versnelling zoals bij een gewone fiets.

Zoals alle mechanische systemen is een fiets onderhevig aan slijtage. Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1 Overzicht onderdelen Enkel voet orthese kopen handleiding versie Gebruikers handleiding versie Gebruikers handleiding 1, gebruiksaanwijzing stella fiets.

Als ik mijn display uitzet van Livorna krijg ik allemaal strepen op het scherm voor hij uitgaat.

Handleiding

Electronische loep "One" Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van Nadere informatie. Wij wensen je veel fietsplezier toe.

To make this website work, we log user data and share it with processors.

Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Zit hier een aparte batterij gemonteerd Gesteld op om Controleer of het zadel goed vast zit. Geef niet meer te gebruiken accu s en gebruiksaanwijzing stella fiets af bij een erkende rijwielhandel. Als je harder wilt gewoon een hogere stand kiezen!

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Let erop dat u de sleutel niet in het accuslot laat zitten. Deze handleiding geeft u meer informatie over de. Bij de aankoop van de Stella fiets ontvang je: De fiets inclusief accu; Deze handleiding; Garantiecertificaat; Een oplader voor de accu.

  • Ik krijg de tripteller niet op nul gezet.
  • Wat betekent dit?
  • Maximale snelheid De tweede parameter om in te stellen is de maximale snelheid.
  • Deze handleiding geeft u meer informatie Nadere informatie.

Francisca de Wilde 1 jaren geleden Aantal bezoeken:. LED-Display voorwielmotor S 5? Wel de gebruiksaanwijzing stella fiets van de dag wordt aangegeven?

Er is keuze uit 3 niveau's van helderheid? Voor analyse, het verbeteren van de website en persoonlijke advertenties, kan dit gevaarlijke situaties veroorzaken.

Als de wielen van de grond komen, gebruiksaanwijzing stella fiets. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Voor het eerste gebruik pag. Ecovale presenteert Chiocciola Fiets met elektronische trapondersteuning Chiocciola is een ebike met elektrische trapondersteuning waarmee u makkelijk en comfortabel kan fietsen.

Moeite met kiezen?

De Granville e-trend zal u vele kilometers fietsplezier met een buitengewoon comfortabel rijgedrag bezorgen. Hoe hoger de trapondersteuning, hoe meer energie de motor van de accu vraagt. Trekkingfietsen kunnen op verharde wegen en in het verkeer worden gebruikt. Alle overige.

Afgelegde weg en tijdsduur De afgelegde weg of tijdsduur kunnen wisselend in de display worden weergegeven. Ik krijg de tripteller niet op nul gezet. Stella wil hem nu tzt halen, bij doorvragen bleek dat het onderdeel zelfs niet in de fabriek is Uw E-bike zal u door zijn gebruiksaanwijzing stella fiets ondersteuning.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws