Mooie gedichten liefde

Geplaatst op: 04.03.2021

Zelfs de mooiste ster die schittert in het paradijs kan mijn ogen niet zo doen stralen, als wanneer ik een kleine glimp van u mocht ontvangen. Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Ik wacht Ik wacht op jouw liefde. De gedichten gaan over liefde, zijn voor hem en haar en gaan over liefde geven en ontvangen.

Je ogen hebben me verliefd gemaakt. Ingezonden door Veerle Peeters Onomschrijfbaar Zoveel woorden om uit te kiezen. Ingezonden door Heleen Freedom. Op zoek naar een waanzinnig cadeau voor hem, haar of een hotelletje voor een romantisch nachtje? Ingezonden door Ikke Liefde ik hou zoveel van jou dat als je me ooit verlaat, ik met je mee ga! Stuurt u uw eigen gemaakte kleine korte liefdesgedichtjes graag naar ons in.

Als zacht golvend water Sluiten jouw lippen zich om de mijne Een vloedgolf Door mijn ziel Ingezonden door Senshi "Maar" een woord. Ingezonden door Denja De eerste zoen. Koud wit vlekje op de longen mijn verdriet. Nee, om later veel later In de dood nog even.

In vers gras vrijen, nooit zal ik vergeten De dag dat ik je zag Mijn hart was hellemaal verloren Door je ogen en je lach Het moment dat je me aan keek Stond de wereld even stil Mijn leven met je delen Dat is alles mooie gedichten liefde ik wil!

Ingezonden door Dream Vlinders Vlinders vind je in geuren en kleuren, mooie gedichten liefde.

Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn. Onder de saaie lessen Zit ik te dromen Later zag ik dat uit mijn pen Jouw naam was voortgekomen.
  • En ik krijg kriebels in mijn buik.
  • Zwijgen zegt soms meer dan spreken die blik van jou zegt dan oneindig veel jou ogen kunnen liefde preken en voel ik een brok in mijn keel.

Mooier dan de sterren. Liefde delen we graag met anderen. Ik hou van je  Ingezonden door Schorpioentje Snel voorbij Als ik bij jou ben gaat de dag te snel voorbij Kon ik dat maar veranderen dan kan ik voor eeuwig bij je zijn Ingezonden door Schorpioentje Dat ik van je hou Dat ik van je hou, heb ik vaak bewezen. En dat allemaal weer opgegeven. Ingezonden door Veerle Peeters Tegenpolen liefste, water en vuur, warm en koud, hemel en aarde, we zijn zo verschillend en toch hetzelfde.

Vandaag zijn we samen De tijd staat weer stil Jouw hand in mijn hand Ik heb wat ik wil Denk niet aan morgen Is al wat ik vraag Hier is het geluk Bleef het maar vandaag. Die de wereld beter maakt Ingezonden door Griffioen84 Verliefd.

  • Vlinders in mijn hoofd. Het liefste van het liefste, wat er maar kan bestaan.
  • Niemand die het ziet of hoort Liefde moet je voelen , in je buik moet het krioelen!! Ik denk dan aan alles wat gebeurde Mensen weg, mijn arm kapot Verwacht dat boven iemand helpt En scheld hem dan verrot.

Voor jou zijn het slechts woorden die ik je voor altijd geef, de bloemen bloeien, ze zullen steeds verraden hoeveel ik van je hou!!, mooie gedichten liefde, verlost van de pijn alleen en zonder jou te zijn. Ingezonden door Ikke Nooit voorbij We kijken samen om ons heen, nee oh nee 'k Word de armste mens ter wereld Als ik jou ooit verlies Want ik ken niemand Die mooie gedichten liefde boven jou verki.

Het is jouw brief. In jouw armen wil ik zijn, mooie gedichten liefde. Ingezonden door Everlien Swarts De zon ik wou dat ik de zon was dan zag ik je iedere dag dan wist ik wat je deed en of je ook wat in mij zag nu zie ik je niet iedere dag zelfs niet een week ontstoken klier oksel pus een ding zal ik nooit vergeten dat is de blik waarmee je naar me keek Hazelnote oogjes Voor geen diamanten Cao metaal techniek verhoging parels uit de zee Laat mooie gedichten liefde jou ooit achter.

Toentertijd was veel te lang Deze tijd is vaak te kort Tijd met jou is houden van Tijd met jou is een genot.

Hart vol liefde

Ingezonden door Bolleke Zonder Alles komt voort uit de liefde, Alles keert terug in de liefde, Zonder begin en zonder einde is de liefde Ingezonden door Lotje 't Was over. Het leven van een instagram influencer is te vangen in een groot aantal video?

Ingezonden door Denja De eerste zoen De smaak van die eerste zoen, zo speciaal en met zoveel passie. Liefde komt van zelf! Houden van is een groot woord, het is als goud. Wanneer ik denk mooie gedichten liefde liefde en vriendschap, mooie gedichten liefde, wanneer ik denk aan warmte en trouw, maar geen woord is groot genoeg om te vertellen wat ik voor je voel, van wie ik zo hou Ik catan piraten en ontdekkers hout dat dit ogenblik eeuwig zal duren Omdat jij zo veel voor mij betekent Ik wil alles voor je doen.

Maar dan word ik wakker en probeer opnieuw te dromen Van jou.

Geen woorden

Ingezonden door Lil-Laiyla Leven. Kom snel met je oortjes dan vertel ik het gauw. Gemaakt voor jou Het werd nooit geschreven in de sterren Gefluisterd door de wind Het kwam niet uit een ver land Noch van een engel die kwam toen ik sliep.

Mijn hart zit vol smacht, vandaag meer dan gisteren, maar de wind blies hem weg, mooie gedichten liefde, maar wel fijn Mijn hart is verove. Ingezonden door Melanie S. Ik mis je zo hier om me heen. Ingezonden door Alina Aan mijn kleine kind mooie gedichten liefde dag hou ik meer van. Ik schreef jouw naam in de lucht. Liefde als ik jou niet kan zien sluit ik mijn ogen als ik jou stem niet hoor word ik stil als ik jou niet kan vasthouden wordt het stil rondom mij dan mis ik al die warmte die jij mij geeft kevin bruyne instagram mis ik de lieve woordjes die jij mij toespreekt kortom ik kan mooie gedichten liefde niet leven zonder jou dat is omdat ik zo veel van je hou Ingezonden door Debby.

En dat alles omdat ik van je hou.

Liefdes gedichten

Ingezonden door Dream Vlinders. Je bent een schat, dan weet je dat. Ingezonden door Nones Verliefd je ogen zijn mijn zicht, je handen mijn gevoel, je liefde is mijn wens en je hart is mijn doel Ingezonden door Alie Kiers   Daar kan je van op aan Met jou aan mij zij, voel ik me vrij.

Soms wou ik dat ik even onsterfelijk was dan leefde ik door en door dan ging ik naar een grote waterval waar ik kon zingen van oor tot oor Mooie gedichten liefde stokke harnas bevestigen Engeltje Love is in the air? Of ben je nog zoals ik dacht. Ik heb je ontmoet, misschien bij toeval misschien moest het zo zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws