Sms berichten blokkeren samsung

Geplaatst op: 07.03.2021

Search for:. Niets vervelender dan een sms die onwelkom is om de eenvoudige reden dat we ons verplicht voelen die sms te lezen. Tik op het pictogram van de berichten-app om je Postvak-in te openen.

Als u een nummer "handmatig" aan de zwarte lijst wilt toevoegen, drukt u in plaats daarvan op het pictogram.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Hoe sms-berichten op de Samsung Galaxy A51 blokkeren? Zo blijven ze beschikbaar als je dat wenst. Als het nummer dat moet worden geblokkeerd, is adresboek of in de lijst van recentelijk ontvangen oproepen U kunt het rechtstreeks uit deze twee lijsten selecteren door op de overeenkomstige knoppen te drukken.

Er wordt hier geen melding van gegeven.

Typ Hiya in de zoekbalk. Start het na het downloaden van de Play Store en bevestig internationale code van het land waar u zich bevindt en druk eerst op de knop volgende en Ik snap het om het hoofdscherm van de applicatie te openen. Het is niet mogelijk de sms-berichten die je op jouw Samsung Galaxy C5 ontvangt, te blokkeren zonder een app.

De menu opties kunnen verschillen per provider of oudere Samsung Galaxy modellen. Als je maar spam blijft krijgen probeer dan een van de andere methoden, sms berichten blokkeren samsung. Deel 3 van Je ziet nu een lijst sms berichten blokkeren samsung geblokkeerde contacten.

  • Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.
  • De meeste apps bieden de mogelijkheid om alle sms-jes te blokkeren van onbekende nummers. Deze wikiHow leert je hoe je ongewenste sms-berichten kunt blokkeren.

Oproepen van een bekend telefoonnummer blokkeren via de app Contacten op Samsung Galaxy C5

Als je geen ongewenste sms-berichten meer wilt ontvangen op jouw Samsung Galaxy C5, moet je een app installeren om ze te blokkeren. Het is belangrijk op te merken dat deze optie alle onbekende oproepen blokkeert en dat sommige overheidsinstanties of andere bedrijven vaak anonieme nummers gebruiken om je te bellen.

Heb je een Android telefoon dan klik je op het pictogram van de Google Play Store. Als het gaat om een familie- of groepsabonnement, meld je dan aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de hoofdrekeninghouder. We raden u aan de applicatie te downloaden Roept Blacklist op , waarmee je je lijst met geblokkeerde nummers kunt beheren, evenals andere opties die completer zijn dan de klassieke instellingen van je Samsung Galaxy S5.

Dit bevindt zich rechtsonder in de hoek van het menu, in het midden van het scherm. TrueCaller werkt erg goed, maar heeft helaas privacyproblemen die niet kunnen worden onderschat.

Meer wapen van raveleijn SMS Blocker is een van de beste apps om ongewenste sms op Android te sms berichten blokkeren samsung. Deel 6 van Andere landen hebben dan ook andere nummers om spam te rapporteren. Als er wordt gevraagd of je Hiya standaard wilt gebruiken voor het maken van oproepen, en toegang wilt verlenen tot je contacten.

Blokkeer een telefoonnummer op jouw Samsung Galaxy C5 via een andere app

In tegenstelling tot TrueCaller, hoeft u uw telefoonnummer niet te publiceren, maar de functie voor het blokkeren van sms-berichten bevindt zich momenteel nog in een experimentele fase. Selecteer of tik op Bewaren. Het is belangrijk om te weten dat met deze techniek oproepen van geblokkeerde nummers doorgestuurd worden naar jouw voicemail.

Hiermee blokkeer je sms-jes afkomstig van elk willekeurig nummer dat niet voorkomt in je contactenlijst.

Creatieve stop 11 Min. Met deze app is het niet nodig van telefoonnummer te veranderen of de Samsung Galaxy C5 te resetten. Hiermee blokkeer je sms-jes afkomstig van elk willekeurig nummer dat niet voorkomt in je contactenlijst. Gebruikersportaal Verras me.

Om handmatig nummers toe te voegen om te blokkeren in SMS Blocker, sms berichten blokkeren samsung, selecteert u het item Lijst blokkeren uit het menu.

Meer artikelen

Voeg gewoon een nummer toe aan uw "zwarte lijst" en alle berichten van deze laatste worden automatisch geblokkeerd. Het invoeren van het e-mailadres is niet verplicht. Open vervolgens het Berichten en antwoord ja wanneer u wordt gevraagd om TrueCaller in te stellen als de standaard sms-app.

Selecteer deze persoon, en hij of zij wordt geblokkeerd. Voor je provider ga je naar de volgende websites. Deze wikiHow leert je hoe je ongewenste sms-berichten kunt blokkeren, sms berichten blokkeren samsung.

Over dit artikel. Tik op het pictogram om Berichten te openen. Hoe Galaxy S3 aan te passen. Meer ideen Druk op ESC te sluiten. Zoeken :.

Stappen om te blokkeren voor sms-berichten op de Samsung Galaxy S5

Sms-berichten blokkeren op een iPhone. De meeste apps bieden de mogelijkheid om alle sms-jes te blokkeren van onbekende nummers. Andere landen hebben dan ook andere nummers om spam te rapporteren. Probeer dit als je ongewilde berichten ontvangt van een dienst waarop je geabonneerd bent.

Navigeer naar beneden en tik op Blokkeer deze beller. Hiermee blokkeer je sms-jes afkomstig van elk willekeurig nummer dat niet voorkomt in je contactenlijst. Van al deze apps die een nummer kunnen blokkeren, sms-blocker die prima functioneert.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws