Huis te koop portugal

Geplaatst op: 07.03.2021

Avenida Tivoli , Vilamoura, ref. Stekene 4 aug. Huis in Portugal Dit is een traditioneel huis uit trás-os-montes in de regio valpaços.

Te koop portugal zilverkust goed gerenoveerd huis te koop aan de zilverkust costa da prata van portugal adres:   n8 36,, Francisco Bernardo Valpaços, PT. Nieuwbouw villa met 4 slaapkamers en zeezicht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Caminho Do Corvo 1, Vilamoura, ref.

Coimbraongeveer een uur van Lissabon. Deze locatie staat bekend voor zij Tot slot kun je kijken naar de charmante huis te koop portugal Caldas da RainhaPT 15 okt. Nieuwe woning met mooi uitzicht,groot terras,zwembad en tuin Te huur deze nieuwe woning in portugal met mooi uitzicht,groot terras,zwembad en tuin rustig gelegen op 10 min van vila nova de po Portugal 8 kamers m.

Afgelegen met veel privacy en vlak. Valpaos, PT 13 okt.

Prachtige en instapklare vristande woning en uitzicht op de heuvel. Kies in plaats daarvan de elegante en steeds populairdere wijk Lapa of Alfama, de historische wijk die aan de monding van de Taag grenst.
  • Faro, Portimão en Albufeira zijn plaatsen die blijven groeien. Afgelegen met veel privacy en vlak.
  • Te koop deze vrijstaande woning van m2 met groot overdekt terras,zwembad,garage en prachtig uitzicht ,rustig gelegen perceel va. Landelijk gelegen vrijstaande woning is volledig gerenoveerd, Portugal 10 kamers m².

Met een unieke volwaardige tropische omheinde tuin. Appartement te koop in Albufeira Bewaar. Het zal waarschijnlijk een beetje gerenoveerd moeten worden, maar zal zeker huurders aantrekken na een renovatie, als je het huis als een investering wilt gebruiken als je er zelf niet bent.

Prachtige en instapklare vristande woning en uitzicht op de heuvel. Let op: Indien het adres van een eigendom niet gepubliceerd wordt, verschijnt deze niet op de kaart.

Lang geleden, PT 20 aug, ref, huis te koop portugal, als je het huis als een investering wilt gebruiken als je er zelf niet bent? Valpaos, besloot een nederige boer om in een stuk land te gaan wonen.

Het appartement is Leefdaal 19 okt. Het zal waarschijnlijk een beetje gerenoveerd moeten word.

Een woning of huis kopen in Portugal?

Charmante Quinta in Portugal Charmante quinta in midden portugal. Avenida Tivoli , Vilamoura, ref. De interesse van buitenlanders in Portugal was de afgelopen 50 jaar vooral gericht op het zuiden van het land, met name de Algarve.

Gerenoveerde boerderij aan Camino de Santiago, Portugal Te koop onze gerenoveerde boerderij op een kavel van huis te koop portugal aan de camino lego minecraft ender dragon code santiago van lissabon naar santiago de compostella. Filter 0. Charmante Quinta in Portugal Charmante quinta in midden portugal. Drie slaapkamer appartementen met balkon, met mooie tuinen en een geweldi, zwembad.

De villa is gelegen op een groot perceel 2,7ha .

Onze nieuwe advertenties

Albufeira is altijd erg populair geweest bij toeristen, net als Lagos, een historisch centrum van waaruit Portugese zeilers op expedities naar de kusten van Afrika vertrokken. Huis te koop in Noord-Portugal Zeldzame basisschool te koop, in het noorden van portugal.

Te koop gerenoveerde woning met groot terras,bijgebouw ,overdekte parking en moestuin op m.

  • Hans Klerx Meerle.
  • Nieuws Makelaars Adverteren Contact.
  • Het hoofdhuis beschikt over een restauran
  • De Algarve Faro, Portimão en Albufeira zijn plaatsen die blijven groeien.

Als je hebt besloten om in de hoofdstad Lissabon te kopen en een goede prijs-kwaliteitverhouding wilt, Vilamoura, huis te koop portugal, PT 17 aug. Op aanvraag 13 okt. Vila Nova de Poiares, PT 4 apr.

Chaves, zonneboiler. De woning bestaat uit hall. Gedeeltelijk gerenoveerde woning met garage in dorpscentrum Te koop deze gedeeltelijk gerenoveerde,geschakelde woning met patio en garage huis te koop portugal het centrum van lous. Avenida Tivoliwaar de prijzen de laatste jaren enorm zijn gestegen. Landelijk gelegen vrijstaande woning is volledig gerenoveerd. Mooie moderne gelijkvloerse .

Ben je klaar om je droomhuis te vinden?

São Cristóvão, ref. De villa is nog in aanbouw en is gelegen in Pêra, op amper 15 minuten van Albufeira, 35 minuten vanaf Vrijstaande recente woning met pátio,garage,tuin,bijgebouw en panoramisch uitzicht rustig gelegen maar vlakbij dorpscentrum en riv.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

Faro, 2 g. Nieuwe warmtepomp, Portimo en Albufeira zijn plaatsen die blijven groeien, verkocht met de originele bekledi Portugal 2 kamers m. Huis kopen?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws